Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
Tolsma Installatiebedrijf in
Emmeloord
[Terug naar plaats Emmeloord]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van installatiebedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de installatiebedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen installatiebedrijven
VTolsma Installatiebedrijf
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy
Tolsma Installatiebedrijf
Fabrieksweg 7
8304 AT Emmeloord

tel: (0)527 636465

Extra informatie

Een toonaangevende en betrouwbare partner   
Tolsma Installatiebedrijf ontwikkelt en produceert innovatieve bewaartechniek die het bewaarrendement van aardappelen, uien en wortelen verbetert. Klimaatbeheersing zoals niemand dat doet. Wereldwijd kiezen telers, handelaren en verwerkers voor Tolsma Installatiebedrijf producten vanwege hun innovatieve karakter, bedieningsgemak en bedrijfszekerheid. 
 
Tolsma Installatiebedrijf biedt totaaloplossingen én componenten voor het bewaren van aardappelen, uien, wortelen in bulk of in kisten met het hoogste bewaarrendement. Naast de boven- en ondergrondse ventilatiekanalen voor bulkopslag, is Tolsma Installatiebedrijf de specialist in kistenbewaring met geforceerde ventilatie blazen of zuigen) en ruimte-beluchtingssystemen. Daarnaast biedt Tolsma Installatiebedrijf Emmeloord actuele en onderbouwde bewaaradviezen. 
 
Intensief werkt Tolsma Installatiebedrijf samen met haar zusterbedrijf Grisnich, specialist op het gebied van sorteren en reinigen van aardappels, uien en wortels. Samen wil de Tolsma Installatiebedrijf-Grisnich Group een betrouwbare en innovatieve partner voor telers en verwerkers te zijn. 
 
Innovatie is onze uitdaging 
 
Kenmerkend aan de bedrijfscultuur van Tolsma Installatiebedrijf is de voortdurende drang om innovatieve oplossingen te ontwikkelen. De hechte relatie met klanten, maar ook de gesprekken met andere marktpartijen, levert een schat aan informatie op dat de basis vormt voor het door ontwikkelen van bestaande concepten of het introduceren van geheel nieuwe technische toepassingen. 
 
Speerpunten bij innovatie zijn: 
 
  • Handhaven productkwaliteit 
  • Beperken gewichtsverlies 
  • Intelligente bewaarsystemen 
  • Energiebesparing


Specialiteit
  • Ventilatoren 
  • Ventilatiekanalen 
  • Meet-, regel- en besturingstechniek 
  • Compact koelers 
  • Mixlucht units 
  • Mechanische koeling