Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
Installatiebedrijven A Rullens in
Raamsdonksveer
[Terug naar plaats Raamsdonksveer]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van installatiebedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de installatiebedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen installatiebedrijven
VInstallatiebedrijven A Rullens
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy
Installatiebedrijven A Rullens
Sterrekroos 11
4941VZ Raamsdonksveer

tel: 0162-512536

Extra informatie

Installatiebedrijven A Rullens is sinds enkele decennia een gevestigde naam binnen de scheepvaart branche. Rullens installeert, onderhoud en reviseert waarnodig de gehele elektrische installatie, van plc- / motorbesturing tot aan de installatie in de woning. Dit voor alle mogelijke type binnenvaart schepen en coasters.    
Het klanten profiel van Rullens is heel divers; van makelaar, rederij of eindgebruiker allemaal weten ze A. Rullens Installatiebedrijf te vinden. Door onze expertise zijn wij continu werkzaam aan tankers, drooglading- en/of passagiersschepen.  
 
Bij Rullens zijn we op de hoogte van de door de keuringsinstanties gestelde eisen. Wij bouwen dan ook desgewenst volgens de normen van o.a. Inspectie Verkeer en Waterstaat (IVW), Lloyd's Register, Germanischer Lloyd AG (GL) of Buro Veritas (BV).  
 
Naast de elektrische installatie werkt Rullens nauw samen met diverse andere partijen om zo een compleet mogelijk pakket aan te kunnen bieden. Hierbij kunt U denken aan onder andere nautische apparatuur, klimaat beheersing, loodgieterswerk, sanitair en tank- / niveaumeting.

Specialiteit
  • Elektrische installatie 
  • Tankers  
  • Droogladingsschepen  
  • Woninginstallatie  
  • Passagiersschepen  
  • Motorbesturing  
  • PLC-besturing