Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
Installatiebedrijven P. Hoekwater B.V. in
Aalsmeer
[Terug naar plaats Aalsmeer]
Installatiebedrijven P. Hoekwater B.V.
F.A. Wentstraat 2a
1431 KZ Aalsmeer

tel: (0297) 324260

Extra informatie

Installatiebedrijven P. Hoekwater B.V.    
De firma Installatiebedrijven P. Hoekwater B.V. is al jarenlang een begrip in Aalsmeer en omstreken. 
 
Kwaliteit waarborgen is een doorlopend proces waarmee Installatiebedrijven P. Hoekwater B.V. sinds 1945 mee bezig is. Installatiebedrijven P. Hoekwater B.V. heeft het begrip "kwaliteit" in de onderneming ingepast en wil hiermee een begrip zijn en blijven in de elektrotechnische installatie branche in de regio Aalsmeer. 
Neem contact met ons op. 
 
Wie zijn wij? 
 
Installatiebedrijven P. Hoekwater B.V. is, een van oudsher bestaand, elektrotechnisch installatiebedrijf wat zich bezig houdt met installatiewerkzaamheden in de breedste zin van het woord. Licht- en krachtinstallaties, brandmelding, noodverlichting, datasystemen, aircoinstallaties, belichtingsinstallaties, telefooninstallaties, deurintercom/video installaties etc., service, onderhoud en beheer.  
 
Historie Installatiebedrijven P. Hoekwater B.V.  
 
De voormalige oprichter / eigenaar P. Hoekwater startte in januari 1945 het elektrotechnische installatiebedrijf, beginnend in de Sportlaan te Aalsmeer. In november 1959 verhuisde de eenmanszaak P. Hoekwater naar de Ophelialaan te Aalsmeer, alwaar hij zijn werkzaamheden verder uitbreidde. In augustus 1992 werd het ektrotechnisch installatiebedrijf overgenomen door F.H. Sparnaaij en M.L.J. Sparnaaij-Verschueren en draait sinsdien onder de naam Installatiebedrijven P. Hoekwater B.V. verder. Na enkele interne veranderingen in de organisatie van het bedrijf doorgevoerd te hebben (automatisering en personele invulling), besloot de bedrijfsleiding in overleg met het personeel om het project innovatief ondernemen te volgen. Dit project is reeds afgerond en inmiddels zijn wij op een nieuwe lokatie (F.A. Wentstraat 2a, in Aalsmeer) in staat om de kwaliteit binnen onze onderneming te waarborgen.