Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
Herfst Loodgietersbedrijf in
Amsterdam
[Terug naar plaats Amsterdam]
Ontvang gratis offertes en bespaar tot 40% op diverse installatiebedrijven in
Amsterdam en omgeving!

Maak hier uw keuze:
Herfst Loodgietersbedrijf
Digitaalstraat 22
1033 MP Amsterdam

tel: 020-6242139

Extra informatie

Welkom bij Herfst Loodgietersbedrijf in Amsterdam   
Herfst Loodgietersbedrijf te Amsterdam bestaat al sinds 1970. In deze jaren hebben wij een indrukwekkend portfolio opgebouwd en veel kennis opgedaan. U kunt bij ons terecht voor al het reguliere installatiewerk tot de grotere dakwerkzaamheden. Wij voeren alles uit met een optimaal resultaat als einddoel, maar dat spreekt voor zich. Onze ruim veertig jaar ervaring staan garant voor een enorme en waardevolle dosis kennis van het installatie- en loodgietersvak. U vindt bij ons dan ook een unieke combinatie van het aloude ambacht en de meest innovatieve technieken en materialen. Zonder gedegen kennis van hoe het toen ging, is er geen goede kennis van hoe het nu moet, is ons credo. 
 
Als lid van de UNETO-VNI scharen wij ons als loodgietersbedrijf bij de erkende bedrijven waar kwaliteit een garantie is. Dit is immers de maatstaf voor het lidmaatschap. Herfst Loodgietersbedrijf in Amsterdam heeft, als een van de weinige binnen ons vakgebied, daarbij een hoogwerker tot zijn beschikking. Dat betekent dat vrijwel geen dak voor ons onbereikbaar is en wij door opdrachtgevers met specifieke wensen en eisen worden ingezet. Deze, en onze andere, opdrachtgevers bestaan uit overheden, woningbouwverenigingen, zorginstellingen, diverse aannemers en natuurlijk particulieren. Ons team bestaat uit twaalf topprofessionals die precies weten hoe zij snel en oplossend kunnen schakelen. Voor advies kunt u ook terecht bij Herfst Loodgietersbedrijf uit Amsterdam. Bel ons of neem op een manier contact met ons op. Wij staan altijd voor u klaar. 
 
 
Diensten van Herfst Loodgietersbedrijf 
 
U kunt bij ons terecht voor de volgende diensten. Hier kunt u overigens meer over lezen op de dienstenpagina van deze website. 
 
 • alle mogelijke dakwerkzaamheden 
 • dak-, lood- en zinkwerk 
 • gasinstallaties 
 • waterinstallaties 
 • rioolinstallaties 
 • badkamers 
 • cv-installaties 
 
 
De ongekende kwaliteit van hét installatiebedrijf uit Amsterdam 
Cv-installatie van ons installatiebedrijf in Amsterdam 
 
Kwaliteit is het streven en een garantie aan de opdrachtgevers van ons installatiebedrijf uit Amsterdam. U zult het vaker hebben gehoord, maar wij nemen deze garantie uitermate serieus. Ons lidmaatschap bij UNETO-VNI is een duidelijke eerste indicatie van deze kwaliteit en ons grote vaste en tevreden klantenbestand een tweede. 
 
Maar hoe garandeer je kwaliteit als installatiebedrijf te Amsterdam? Wij doen dat door uitsluitend met materialen te werken die uitvoerig zijn getest en hun waarde hebben bewezen. Dat doen wij door het volgen van periodieke opfriscursussen en bijscholing. Zo heeft ons team, naast jarenlange ervaring, ook een up-to-date kennis van de recentste technieken en gereedschappen. Deze voortdurende training zien wij als een belangrijk onderdeel van onze kwaliteit en wij investeren hier dan ook uitgebreid in. 
 
De kwaliteit stopt echter niet bij wat Herfst Loodgietersbedrijf in Amsterdam allemaal uitvoert met betrekking tot projecten. U ziet het ook in onze aanpak en persoonlijke service. U ziet het terug in ons advies en in de maatoplossingen die wij u bieden. En u ziet het terug in onze betrokkenheid bij uw project. Allemaal bouwstenen die leiden tot een totaalpakket waar kwaliteit de bepalende factor is. Ervaar het zelf en neem direct contact met ons installatiebedrijf te Amsterdam op. Wij vertellen u graag, in een persoonlijk gesprek, wat wij voor u kunnen betekenen. U kunt overigens onze projecten bekijken in het portfolio op deze website.  
 
Bent u op zoek naar een installatiebedrijf uit Amsterdam dat kwaliteit kan leveren tegen een betaalbare prijs, neem dan contact op met ons installatiebedrijf. Wij nemen uw wensen en eisen door en zorgen voor een op offerte op maat. Loodgietersbedrijf GH Herfst BV kenmerkt zich door persoonlijke klantbenadering en flexibiliteit. Samen met u komen we tot de beste oplossing. Onze persoonlijke service maakt ons tot een betrouwbare partner voor al uw installatiewerkzaamheden. Nieuwbouw, verbouw, renovatie en of onderhoud, we behandelen elke opdracht met de juiste zorg en leveren kwaliteit op maat. Service en kwaliteit staan bij ons voorop. 
 
Hoogstaand installatie- en dakwerk laat u uitvoeren door de dakdekker van Herfst Loodgietersbedrijf in Amsterdam 
 
Herfst Loodgietersbedrijf uit Amsterdam biedt professionele diensten voor dakwerk en installatiewerkzaamheden. Op deze pagina vindt u hier enige informatie over. Mocht u echter meer vragen hebben, dan raden wij u aan direct contact met ons op te nemen zodat wij u persoonlijk kunnen informeren over wat de mogelijkheden zijn van onze dakdekker. Iedere situatie is uniek en wij zorgen er dan ook altijd voor dat wij de maatoplossing paraat hebben die in uw situatie voor het optimale resultaat zorgt. Hoe dan ook, hieronder vindt u onze diensten: 
 
Dakwerk 
 
Onze dakdekkers voeren divers en uiteenlopend dakwerk uit. Doordat wij de beschikking hebben over onze eigen hoogwerker is geen dak onbereikbaar voor ons team. En dat is maar goed ook, want ons team voert alles voor u uit met een absoluut kwalitatief hoogstaand eindresultaat. Naast het dakwerk, waar u in ons portfolio beelden van kunt vinden, zijn wij eveneens specialist in lood- en zinkwerk. Dit, samen met ons dakwerk, staat voor een totaalaanbod van diensten van het hoogst haalbare niveau. 
 
De dakwerkprojecten die Herfst Loodgietersbedrijf uit Amsterdam voor uiteenlopende opdrachtgevers realiseert, zijn van verschillende grootte. U kunt bijvoorbeeld bij ons terecht voor dakwerk voor huizen, maar ook herstelwerk voor kantoorpanden en zelfs kerken. Bij deze laatste projecten op het gebied van dakwerk komt onze hoogwerker goed van pas. Wij hanteren hierbij alle courante veiligheidseisen voor onze dakdekker en zorgen ervoor dat het dakwerk tijdig en conform verwachting wordt opgeleverd. 
 
Installatiewerk 
 
Het dakwerk dat Herfst Loodgietersbedrijf uit Amsterdam uitvoert varieert van laag tot heel hoog, maar dat is niet alles wat onze dakkder voor u kan doen. Ons loodgietersbedrijf is daarnaast professioneel in al het installatiewerk. Ook hier geldt dat wij voor zowel particulieren als bedrijven werken. Wij maken hier geen onderscheid tussen en beide krijgen dezelfde aandacht en kwalitatief hoogstaand resultaat. U kunt ons altijd inschakelen voor de volgende installaties: 
 
 • gasinstallaties 
 • waterinstallaties 
 • rioolinstallaties 
 • sanitair 
 • cv-installaties