Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
Installatiebedrijven Gingnagel B.V. in
Amsterdam
[Terug naar plaats Amsterdam]
Ontvang gratis offertes en bespaar tot 40% op diverse installatiebedrijven in
Amsterdam en omgeving!

Maak hier uw keuze:
Installatiebedrijven Gingnagel B.V.
Oostzanerdijk 14
1035 RD Amsterdam

tel: 020-6335178

Extra informatie

Loodgietersbedrijf Gingnagel Amsterdam   
Voor deskundige, ervaren en erkende loodgieters en installateurs bent u bij Loodgietersbedrijf Gingnagel aan het juiste adres. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring in loodgieterswerk, dakwerk en ambachtelijk zink- en loodwerk. 
 
- Wij rekenen geen voorrijkosten 
- Geen kosten voor een prijsopgave 
- Komo Install gecertificeerd sinds 2001 
- Onderhoud van CV-ketels, gaskachels en gasgeisers 
- Ons streven is het blijven leveren van kwaliteit 
 
Mocht u van een dienst gebruik willen maken die u niet op onze website aantreft schroom dan niet contact met ons op te nemen voor meer informatie en mogelijkheden. 
 
 
 
Loodgietersbedrijf Gingnagel is in 1985 opgezet als een eenmanszaak met het idee installatiewerkzaamheden te verrichten met een hoge kwaliteit. 
 
Bij veel klanten is niet de technische kennis aanwezig. De klant vertrouwt erop dat de werkzaamheden naar de hoogste standaard uitgevoerd zullen worden. Dit vertrouwen is voor ons van groot belang. 
 
Het bedrijf is uitgegroeid tot een organisatie die verder reikt dan alleen installatietechniek en waar de klant met al zijn vragen en wensen terecht kan. Voor een klant is het prettig dat al haar vragen en problemen door één bedrijf worden opgelost. Als basis heeft het bedrijf alle specialiteiten van het oude loodgietersambacht in huis, zoals gas- en watertechniek en beheersen wij de traditionele dakbedekkingstechnieken met zink, koper of lood. Daarnaast zijn wij deskundig in het aanbrengen of renoveren van bitumen daken. 
 
Daarnaast heeft de ontwikkeling in sanitair- en rioolinstallaties geleid naar het nieuwe vakonderdeel sanitaire techniek. De vlucht die de huidige verwarmingstechniek heeft genomen is bij Loodgietersbedrijf W.J. Gingnagel met grote interesse ontvangen, wat geleid heeft tot een Nefit en Remeha dealerschap waardoor we alle vraagstukken over energiebesparing en zuinig stoken goed te lijf kunnen gaan. Gezien de vele vragen naar onze visie over verwarmingstechniek konden we ook het belang van koeling door middel van airconditioning niet achterwege laten. Loodgietersbedrijf W.J. Gingnagel was een van de eerste installatiebedrijven die KOMO Install certificaat behaalde in 2001 wat voor en groot aantal bedrijven van groot belang is en garant staat voor interne kwaliteitscontrole en dat elk jaar wordt gecontroleerd door het KIWA keuring instituut. Het basisprincipe van Loodgietersbedrijf W.J. Gingnagel blijft het leveren van kwaliteit. 
 
Gezien de integratie van elektra-werkzaamheden in het tegenwoordige installatiewerk is er een specifieke elektra-afdeling toegevoegd, wat met een groot enthousiasme door onze klantenkring is ontvangen. 
 
Door al deze ontwikkelingen en het actief meewerken van drie Gingnagel-zonen is het streven naar kwaliteit door vier Gingnagel-peilers onderbouwd.

Specialiteit
  • Sanitair 
  • Dakbedekkingen 
  • CV Installaties 
  • Water 
  • Gas 
  • Riool 
  • Energie zuinige systemen 
  • Ventilatie 
  • Elektra-technische installatie 
  • Reparaties