Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
Installatiebedrijven Hafkamp in
Apeldoorn
[Terug naar plaats Apeldoorn]
Ontvang gratis offertes en bespaar tot 40% op diverse installatiebedrijven in
Apeldoorn en omgeving!

Maak hier uw keuze:
Installatiebedrijven Hafkamp
Gladsaxe 37
7327JZ Apeldoorn

tel: 055-3665098

Extra informatie

Per 1 maart 2013 is een tijdelijke btw-tariefverlaging van 21% naar 6% op arbeid voor het herstellen, verbouwen, renoveren, onderhouden en verbeteringen aanbrengen aan (delen van) woningen ouder dan twee jaar van kracht. Neem contact met ons op voor meer informatie.   
Installatiebedrijven Hafkamp, al meer dan 85 jaar een voorhoedespeler 
 
Beste lezer, wij heten u van harte welkom op onze site. Installatiebedrijven Hafkamp is een veelzijdig bedrijf en dat willen wij u hier graag laten zien. U kunt overal rondneuzen, maar voor het gemak hebben wij een indeling gemaakt in ‘particulier’ en ‘zakelijk’. 
 
Installatiebedrijven Hafkamp bestaat al erg lang. Al ruim 85 jaar staan we voor vakmanschap en ervaring, waarbij we graag het net even anders doen dan een ander. We werken met oog voor de klant, voor techniek, voor nieuwe ontwikkelingen en met veel kennis van zaken. Voor ons is dit alles vanzelfsprekend, wij hopen dat u dit zult ervaren. 
 
U heeft ons nodig bij: storingen in uw cv-, water of gasinstallatie. Bij daklekkages of het schoonmaken van uw dakgoten. Bij het ontstoppen of vervangen van (een deel van) uw riolering. 
U kunt ons bellen voor een aansluiting van de afwas- of wasmachine of de vervanging van uw cv-ketel. 
U kiest voor ons bij de aanleg van installaties voor uw nieuwbouw, bij renovatie. 
U kiest ook voor ons als u kwaliteit en creativiteit wilt, klantvriendelijkheid en flexibiliteit en vakmanschap met oog voor detail. 
 
Over ons 
 
De mensen van Installatiebedrijven Hafkamp zijn mensen met passie voor techniek. Wij vinden het leuk om creatieve oplossingen te vinden en we willen graag uitzoeken hoe het onmogelijke toch mogelijk gemaakt kan worden. Met enige trots durven we te stellen dat we meer zijn dan techneuten, we hebben daarbij ook oog voor de klant, een luisterend oor om uw wensen goed te horen en het vakmanschap om die wensen te vertalen in een technisch perfecte installatie. 
 
Onze visie 
 
Installatietechniek omvat een heel breed vakgebied waarvoor veel specialistische kennis vereist is. Wij willen onze vakkennis graag in dienst stellen van onze klanten door met u mee te denken. Dat geldt zowel voor de zakelijke als de particuliere klant. Juist dan kunnen wij immers onze creativiteit toepassen. Samen komen we dan tot verrassende oplossingen die economisch beter zijn, een mooier resultaat geven of simpelweg eenvoudiger uit te voeren zijn. 
 
Wij zien onszelf als dienstverlener, werken snel en gedegen, zijn flexibel en willen van elk project iets bijzonders maken. 
 
Hoe groot of klein de klus ook is, we pakken het graag aan. 
 
Onze werkwijze 
 
Wij werken met oog en oor voor de klant. Dat betekent dat wij flexibel zijn en inspringen op de behoeftes van de klant. Zo zal onderhoud in een bedrijfsproces soms op zaterdag plaatsvinden, om zo dat bedrijfsproces niet te onderbreken. Uiteraard doen we dit in overleg, zodat zowel de klant als wij op een plezierige manier samen kunnen werken. 
 
Onze mensen 
 
Wij hechten grote waarde aan de veiligheid van onze mensen, daarom werken we met eigen steigers en valbescherming. We hebben voor elke opdracht checklijsten op het gebied van veiligheid. Regelmatig volgen onze mensen scholing, zowel op het gebied van techniek als op het gebied van veiligheid. Uiteraard hebben al onze medewerkers een VCA-certificaat. Wij kunnen alleen maar met onze vakmensen Installatiebedrijven Hafkamp in stand houden, daarom zijn we zuinig op ze. 
 
Ons materieel 
 
Installatiebedrijven Hafkamp beschikt over een uitgebreid arsenaal aan eigen materieel: van hoogwerker tot diamantboor. Dat heeft als voordeel dat we onafhankelijk van derden kunnen werken, waardoor onze flexibiliteit vergroot is. 
 
Daarnaast hebben we een zeer goed geoutilleerd magazijn met veel materiaal in gangbare en minder gangbare maten. Daardoor is onze servicegraad bijzonder hoog.