Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
De Bruijn Installatiebedrijven in
Appelscha
[Terug naar plaats Appelscha]
Ontvang gratis offertes en bespaar tot 40% op diverse installatiebedrijven in
Appelscha en omgeving!

Maak hier uw keuze:
De Bruijn Installatiebedrijven
Vaart Zz 137
8426AM Appelscha

tel: 0516-426539

Extra informatie

Welkom bij De Bruijn Installatiebedrijven   
De Bruijn Installatiebedrijven is een allround installatiebedrijf met vele jaren ervaring in de installatietechniek, die zich richt op de particuliere markt, woningbouw en kleine bedrijfs installaties. De Bruijn installatiebedrijf is gevestigd te Appelscha.  
 
Persoonlijke benadering als basis voor een goed resultaat 
 
De Bruijn Installatiebedrijven werkt vanuit een persoonlijke benadering om u als klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zo komt Arno de Bruijn graag even bij u langs als het gaat om een offerte of advies. Op deze manier weten beide partijen beter waar ze aan toe zijn, en krijgen zo een beter beeld van de eventuele te verrichten werkzaamheden. 
 
Neem direct contact op: 
 
De Bruijn Installatiebedrijven levert: 
 
 • Gas, verwarming & ventilatie 
 • Water, riolering & sanitair 
 • Zinken/koperen goten & bitumieuze daken 
 • Onderhoud & storingen 
 • Duurzame installaties 
 
De zekerheid van De Bruijn Installatiebedrijven: 
 
 • Zekerheid waarop u jarenlang kunt vertrouwen 
 • Toepassing van degelijk materialen 
 • Goede prijs kwaliteit verhouding 
 • Een goed afgewerkt product 
 • Flexibiliteit (zeven dagen per week beschikbaar) 
 • Eerlijk advies 
 • Goede ondersteuning 
 
Installatie 
 
Het werk van de loodgieter is in belangrijke mate de basis voor een ieders woongenot. Stromend water, een goed werkende riolering, een waterdicht dak zijn vanzelfsprekend, maar veroorzaken veel ongemakken als ze niet goed functioneren. De Bruijn installatie kan u daarbij helpen. 
 
Zelf doen, samen doen of laten doen 
 
Bij de Bruijn kunt u kiezen! Graag voer ik de werkzaamheden voor u uit, maar we kunnen ook samen aan de slag. Zo zou u bijvoorbeeld zelf de oude cv ketel af kunnen voeren of de sloopwerkzaamheden voor een nieuwe badkamer verzorgen. De Bruijn verzorgt dan de installatie van de nieuwe producten. En mocht u zelf gouden handjes hebben, dan kan de Bruijn natuurlijk ook alleen de installatie materialen leveren uiteraard voorzien van vakkundige uitleg en handige klus tips van de vakman. Wij werken per slot van rekening ook zelf met die materialen. In principe is alles mogelijk. 
 
Duurzaam 
 
De Bruijn Installatiebedrijven werkt vanuit een duurzame visie. Een eerlijk en passend advies is hierbij belangrijk. De Bruijn Installatiebedrijven maakt u bewust van uw energieverbruik en hoe u door gedragsverandering energie kan besparen, zonder hierbij uw comfort uit het oog te verliezen. De visie van iNRG (www.i-nrg.com) speelt hierbij een belangrijke rol. iNRG zorgt er onder andere met slimme ICT-oplossingen voor dat u inzicht krijgt in uw energieverbruik- en kosten. Hierbij staat het belang van u als consument altijd centraal, alle verzamelde energiegegevens blijven dan ook binnen uw eigen muren. iNRG stelt u in staat uw energie betaalbaar, eigen en duurzaam te maken.  
 
Vloerverwarming: een duurzaam alternatief 
 
Neem direct contact op: 
 
Wanneer men denkt aan vloerverwarming denkt men voornamelijk aan het comfort. Vloerverwarming biedt naast het comfort echter ook voordelen ten opzichte van het energieverbruik en de gezondheid. Dankzij de gelijkmatige verdeling van de temperatuur ligt de daadwerkelijke stooktemperatuur een aantal graden lager dan reguliere verwarmingssystemen. Met dit voordeel bespaart u al snel 10 tot 20% op uw stookkosten. Tot slot kent vloerverwarming geen luchtverplaatsing of radiatoren die stof vasthouden. Mensen met een allergie of aandoening aan de luchtwegen zoals astma zullen zich dan ook prettiger voelen in ruimtes met vloerverwarming.