Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
Van Dalen Installatiebedrijven in
Assen
[Terug naar plaats Assen]
Ontvang gratis offertes en bespaar tot 40% op diverse installatiebedrijven in
Assen en omgeving!

Maak hier uw keuze:
Van Dalen Installatiebedrijven
Ketellapperstraat 34
9403VR Assen

tel: 06-24192549

Extra informatie

Van Dalen Installatiebedrijven werd opgericht in April 1923 aan de Schoolstraat in Assen en is daarmee 1 van de oudste installatiebedrijven van Assen e.o. Na de Schoolstraat is installatiebedrijf van Dalen verhuisd in 1937 naar de Vaart 46 in Assen. Al snel werd van Dalen een begrip in Assen ( in de volksmond ook wel Van Dalen aan de Vaart genoemd). Ook in minder goede tijden zoals tijdens de 2e Wereldoorlog verzorgde het installatiebedrijf een zo goed mogelijke dienstverlening (als mogelijk) voor haar klanten. Het bedrijf had naast een winkel ook vakbekwame monteurs in dienst op het gebied van Loodgieters-werkzaamheden, centrale verwarmingsinstallaties, dakwerken en electrische werkzaamheden. In het jaar 2005 is het Installatiebedrijf van Dalen verhuisd naar een nieuw pand aan de Ketellapperstraat 34 in Assen, vanwaar wij onze dienstverlening uitvoeren tot in de gehele provincie Drenthe.   
Service, kwaliteit en continuïteit staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom hebben wij ook een prima reputatie opgebouwd. Bent u op zoek naar een vertrouwd en deskundig adres voor uw werkzaamheden; dan staan wij graag voor u klaar! 
 
Van Dalen Installatiebedrijven is een professionele onderneming, die graag uw werkzaamheden voordelig uitvoert. Ons bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een zeer solide en vertrouwde onderneming met een uitstekende reputatie. Wij verzorgen talloze diensten voor particulieren, bedrijven en instellingen. 
 
Wij werken uitsluitend met vakbekwaam en goed opgeleid personeel, dat beschikt over ruime ervaring. Ieder lid van ons team heeft zijn eigen specialisatie, derhalve worden uw werkzaamheden professioneel uitgevoerd en van A tot Z begeleid en gecoördineerd.