Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
Installatiebedrijf Beverwijk & Zn BV in
Balkbrug
[Terug naar plaats Balkbrug]
Ontvang gratis offertes en bespaar tot 40% op diverse installatiebedrijven in
Balkbrug en omgeving!

Maak hier uw keuze:
Installatiebedrijf Beverwijk & Zn BV
Zwolseweg 31
7707AA Balkbrug

tel: 0523-656641

Extra informatie

Welkom bij Installatiebedrijf Beverwijk & Zn BV   
Installatiebedrijf Beverwijk & Zn BV is een bouwonderneming, welke rust op vijf pijlers:  
 
◦Bouwen en verbouwen 
◦Schilderwerk 
◦Installatiewerk 
◦Keukens 
◦Totaalisolatie en zonnepanelen 
 
Als meer disciplines tegelijk nodig zijn heeft Beverwijk de vakmensen in huis. Hierdoor is de inzetbaarheid en de coördinatie op het werk optimaal: 
 
Bouwen voor mensen 
 
Onze vakmensen bouwen volgens de onwrikbare principes van kwaliteit en degelijkheid.  
Deze principes zijn weliswaar al bijna een eeuw oud, maar zeker niet ouderwets. Bovendien staat klantvriendelijk werken en netheid hoog bij ons in het vaandel. Je werkt met mensen, bij mensen en vóór mensen. Daar houden we dus graag rekening mee. 
 
Zelf zijn we moderne mensen. 
Althans, we maken gebruik van geavanceerde apparatuur en nieuw ontwikkelde methoden. We kunnen ons naadloos aanpassen aan de moderne eisen die de architect of opdrachtgever stelt. Waar het op het ambacht aankomt, staan onze vakmensen hun mannetje. Daarnaast wordt er de laatste tijd steeds meer de nadruk gelegd op duurzaamheid en bewust bezig zijn met de dingen die je doet.  
We willen ons nadrukkelijk, nu en in de toekomst, blijven onderscheiden ten aanzien van het gebruiken en toepassen van grondstoffen, materialen en gereedschappen die het milieu en de portemonnee sparen. Tegelijkertijd zoveel mogelijk de duurzaamheid en het gebruiksgemak bevorderen. 
 
Bij onderhoudswerkzaamheden en aanpassingen wordt vaak 'om mensen heen' gebouwd. Zeker dan geldt onze slogan 'Bouwen voor mensen'. Rekening houden met de bewoner, is één van de eisen die aan onze vakmensen gesteld worden. Doordat we veel disciplines in eigen huis hebben, hebben we korte lijnen en kunnen flexibel denken en werken. 
 
Benader ons gerust voor een afspraak of kom gewoon langs, we zijn er voor u!! 
 
Ontstaan van het bedrijf in vogelvlucht: 
 
Op 1 mei 1915 is de heer A. Beverwijk (Bram) in Balkbrug begonnen als dorpstimmerman, de titel zzp-er was toen nog niet ‘uitgevonden’. In die tijd werden alle voorkomende timmerwerkzaamheden aangepakt, van het maken van houten kruiwagens, tot doodskisten aan toe. 
 
Na geruime tijd, zo rond de oorlog van ‘40-‘45, kwamen achtereenvolgens zijn beide zonen Reint en Harm binnen het bedrijf. Het bedrijf ontwikkelde zich steeds verder en werden er ook grotere klussen in en buiten het dorp aangepakt, van kleinere verbouwingen, tot complete woningen en utiliteitswerken. 
 
Om directer en sneller te kunnen handelen, werd er in de 70-er jaren ook met een schildersbedrijf en een keukenbedrijf gestart. 
 
In 1966 kwam Bram, als derde generatie, binnen het bedrijf, waarna zijn broer Rinke in 1979 volgde. 
Steeds meer werden er werkzaamheden in en om Zwolle uitgevoerd, zodat er in 1978 ook een vestiging in Zwolle werd gestart, compleet met een afdeling installatiewerk, een timmerwerkplaats en een keukenshowroom. 
Dit bleek een goede keus, omdat nu de klanten voor verbouwingen aangeboden kon worden om het werk uit te voeren onder de “alles in één hand”-formule. 
 
De timmerwerkplaats in Balkbrug werd gemoderniseerd tot timmerfabriek, terwijl de werkplaats in Zwolle meer werd toegerust tot het ‘ambachtelijk werk’ en de niet-standaard producties. 
 
Nadat er, mede door de “alles in één hand”-formule, steeds meer woningen werden aangepast voor mensen met een handicap, werd in 1984 de inrichting van de showroom in Zwolle toegespitst op aangepaste keukens en die in Balkbrug op keukens waarbij zoveel mogelijk technieken en nieuwe innovaties worden gepresenteerd. 
 
Benader ons gerust voor een afspraak of kom gewoon langs, we zijn er voor u!! 
 
Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en Duurzaamheid: 
 
Duurzaamheid wordt in het algemeen onderverdeeld in 3 aandachtsgebieden, oftewel: de 3 P’s van “People, Planet en Profit”, waaraan de nodige aandacht moet worden geschonken. 
Beverwijk heeft hier al jaren een positieve benadering voor en bewust (of onbewust) mee gewerkt. 
De ervaring leert wel dat het beter is om stapsgewijs hieraan te werken, in plaats van in één keer alles te willen realiseren. 
Binnen het familiebedrijf zit het a.h.w. al in de genen om zuinig om te gaan met grondstoffen en geen verspillingen te doen. Dit is één van de basisgedachten van duurzaamheid, maar daarnaast is het van belang voldoende kennis te vergaren om er nog efficiënter mee om te gaan en het daadwerkelijk succesvol toe te kunnen passen. 
Regelmatig worden er cursussen bijgewoond en symposia bezocht over duurzaamheid. 
 
People: 
 
◦De kracht van een familiebedrijf is dat er vaak een goede en persoonlijke band bestaat tussen werkgever en werknemer, dit is van groot belang. Men moet zich thuis voelen binnen het bedrijf en met plezier werken. Het werk maakt toch een groot deel uit van het leven, het is belangrijk elkaar te kennen en te vertrouwen. Met de omvang van het bedrijf is het nog mogelijk om ook aandacht te hebben voor privé omstandigheden, problemen, maar ook trouwen, geboortes etc.etc. We zijn daarom ook trots op een actieve personeelsvereniging. 
◦Een overzichtelijke grootte van het bedrijf, waarin iedereen elkaar kent. Betrokkenheid en collegialiteit is daardoor groot. 
◦Zorgen voor goede opleidingsmogelijkheden en begeleiding, zodat iedereen zich goed op zijn plek voelt. 
◦Er worden regelmatig investeringen gedaan ter verbetering van de arbeidsomstandigheden. 
◦Veel werknemers hebben langdurige dienstverbanden. 
◦Bouwen doe je altijd met en vóór mensen. 
 
Planet: 
 
◦Eigen gebouwen beter geïsoleerd. (Beglazing, dak, spouwen en werkplaats) 
◦Gescheiden afvalinzameling 
◦Het beperken van afvalstromen. 
◦Klanten worden geadviseerd om in duurzaamheid te investeren. 
◦Actieve deelname aan stimulering van alternatieve energiebronnen. 
 
Profit: 
 
◦Deelname aan diverse sponsoractiviteiten. 
 
Als A. Beverwijk en zonen b.v. hechten we er waarde aan om nog een 4e P toe te voegen, te weten de P van: 
 
Principles: 
 
◦Fatsoenlijke normen bij het zaken doen (is eigenlijk al vanzelfsprekend bij familiebedrijven, omdat de directie een directe betrokkenheid heeft bij zijn bedrijf en in de maatschappij). Niet alleen naar de opdrachtgevers toe, maar ook naar de leveranciers, werknemers en omgeving. 
 
Streven: 
 
Het algemene (soms bijna ongrijpbare) beeld van ‘duurzaam ondernemen’ proberen stapsgewijs concreet verder in te voeren of uit te breiden, zodat het als vanzelfsprekend wordt ervaren.

Specialiteit
  • Bouwbedrijf  
  • Schilderbedrijf  
  • Installatiebedrijf  
  • Keukenbedrijf  
  • Machinaal timmerwerk  
  • Restauratie/renovatie  
  • Utiliteitsbouw  
  • Onderhoud  
  • Woningaanpassingen