Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
Starke Installatiebedrijven in
Balkbrug
[Terug naar plaats Balkbrug]
Ontvang gratis offertes en bespaar tot 40% op diverse installatiebedrijven in
Balkbrug en omgeving!

Maak hier uw keuze:
Starke Installatiebedrijven
Zwolseweg 24
7707AH Balkbrug

tel: 0523-681046

Extra informatie

Starke Installatiebedrijven is een dynamisch bedrijf met een uitgebreide kennis op het gebied van milieu- en energiebesparende installaties. Wij zijn totaal installateur met zeer veel mogelijkheden voor al uw projecten op zowel de zakelijke als particuliere markt.    
Voor het vervangen van uw ketel, de aanleg van uw sanitair of riolering, maar ook voor alles op het gebied van gas, licht en elektra inclusief het onderhoud kunt u terecht bij Starke Installatiebedrijven. 
 
Professionaliteit 
 
Professionaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Al ons personeel is vakkundig geschoold en op de hoogte van de meeste moderne ontwikkelingen binnen het werkgebied. 
 
We zijn in het bezit van het VCA Certificaat en aangesloten bij InstalCenter. Daardoor kunnen we meer nadruk leggen op onze uitgebreide showroom en de vele acties. 
 
Het bedrijf 
 
Starke Installatiebedrijven BV is de totaalinstallateur voor woningbouw en bedrijfsgebouwen. Wij installeren onder meer verwarming, ventilatie, dakbedekking, sanitair, loodgieterwerk en elektra. Daarnaast hebben wij ons gespecialiseerd in warmtepompinstallaties. Deze installaties halen de energie uit de aarde, zorgen voor een uitstekend comfort in zomer en winter, hebben een rendement van 500% en zorgen ook nog eens voor een flinke energiebesparing! 
 
Wij zijn goed in het combineren van verschillende installaties. Hierdoor kunnen wij voor u een ideale woon- en/of werkomgeving maken. Om tot de meest ideale installatie voor u te komen, bespreken wij alle mogelijkheden met u zodat de juiste keuzes gemaakt worden. 
 
Starke Installatiebedrijven staat garant voor maatwerk en een meer dan uitstekende service. 
Maakt u eens een afspraak voor een informatief gesprek op ons kantoor in Balkbrug. 
 
Starke Installatiebedrijven ùw totaalinstallateur! 
 
Professionaliteit 
 
Professionaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Al ons personeel is vakkundig geschoold en op de hoogte van de meeste moderne ontwikkelingen binnen het werkgebied. We zijn in het bezit van het VCA Certificaat en aangesloten bij InstalCenter. Daardoor kunnen we meer nadruk leggen op onze uitgebreide showroom en de vele acties. Meer hierover leest u op de desbetreffende pagina. 
 
Onze werkzaamheden: 
 
Starke Installatiebedrijven is een totaalinstallateur. Dit houdt in dat u alle werkzaamheden van ons bedrijf mag verwachten die passen in het hieronder vermelde rijtje van specialisaties. Starke is bovendien een innovatief bedrijf dat gericht is op de moderne ontwikkelingen, milieu en energie- en/of financiële besparingen. Door onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis kunnen wij u bij - naar verwachting - iedere opdracht van dienst zijn. 
 
Wat we doen: 
 
 • Gas 
 • Water 
 • Riolering 
 • Elektra 
 • Sanitair 
 • CV 
 • Ketelvervanging 
 • Onderhoud 
 • Warmtepompen 
 • Dakbedekking 
 • Ventilatie