Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
Installatiebedrijven Synorga Groep BV in
Barendrecht
[Terug naar plaats Barendrecht]
Ontvang gratis offertes en bespaar tot 40% op diverse installatiebedrijven in
Barendrecht en omgeving!

Maak hier uw keuze:
Installatiebedrijven Synorga Groep BV
Deventerseweg 1
2994LE Barendrecht

tel: 088-7966742

Extra informatie

Synorga groep   
Korte communicatielijnen, heldere afspraken en een gestructureerde werkwijze kenmerken de samenwerking binnen de Synorga Groep. Dagelijks staan onze 75 medewerkers voor u klaar vanuit het kantoor in Barendrecht. Zij werken binnen één van de drie bedrijfsonderdelen: 
 
 • Synorga Elektrotechniek BV 
 • Synorga Beveiliging & Telecommunicatie BV 
 • Synorga Electrical Management BV 
 
De directieleden van de drie werkmaatschappijen vormen gezamenlijk het managementteam. Synorga heeft geen financiële binding met externe organisaties en/of concerns en functioneert geheel als zelfstandige onderneming. 
Mensen staan centraal bij Synorga 
 
Aandacht voor u als klant ligt aan de basis van al onze werkzaamheden. Daarnaast is binnen de Synorga Groep het leveren van kwaliteit essentieel. Onze medewerkers streven naar maximale prestaties en zijn gemotiveerd om hierin te excelleren. De kwaliteit wordt extra benadrukt door de hoge eisen die gesteld worden voor de diverse certificeringen binnen ons vakgebied. Met de juiste man of vrouw op de juiste plaats, ligt een uitstekend werkklimaat eveneens binnen handbereik. 
 
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen 
Professioneel en innovatief met onze blik gericht op de toekomst 
 
Kwaliteit en duurzaamheid staan bij Synorga hoog in het vaandel. Door een sterke oriëntatie op de vraag van de klant kunnen wij onze visie op duurzaamheid en veiligheid vertalen naar innovatieve en duurzame totaaloplossingen. 
 
Onze medewerkers 
 
Bij alle beslissingen over ons eigen bedrijf nemen we Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) als richtlijn, onder het motto "Niet praten, maar doen". Dit betekent dat we zichtbaar bijdragen aan het beschermen van het milieu in combinatie met het verbeteren van het bedrijfsrendement, het welzijn van de medewerkers en het benutten van de talenten van de medewerker. Hiermee leveren we een toegevoegde waarde aan de samenleving waarin wij met elkaar werken en leven. Voor Synorga is duurzaamheid inmiddels vanzelfsprekend. Dit wil Synorga dan ook graag aan haar (toekomstige) klanten, medewerkers en de maatschappij zien dat duurzaamheid binnen Synorga een vanzelfsprekendheid is. 
 
Jaarlijks bieden wij 2 stageplaatsen en 3 leerling-plaatsen voor toekomstige elektrotechnici. Voor integratie van oudere medewerkers met veel praktijkervaring, die vanuit de WW op zoek zijn naar een nieuwe werkgever, staat Synorga altijd open. Daarnaast kunnen bestaande medewerkers gebruik maken van gerichte opleidingen en cursussen ter verbetering van hun kennis, en ook op het gebied van duurzaamheid wordt gewerkt aan gerichte opleidingen. 
 
Ons bedrijf 
 
Om daden bij woorden te voegen is Synorga op dit moment bezig zich te certificeren voor de CO2 prestatieladder. Zodra Synorga hiervoor gecertificeerd is, zullen de bijbehorende documenten op de website geplaatst worden. 
 
Onze omgeving 
 
Bij Synorga vinden we het belangrijk om (lokale) maatschappelijke doelen te ondersteunen. Daarbij wordt een structureel en gericht beleid gevoerd als het gaat om de keuzes hiervan. Op dit moment ondersteunen wij: 
 
Stichting Pallieter heeft zich gedurende vele jaren fondsen geworven voor de bouw van een huis voor ernstig zieke kinderen. Stichting Pallieter blijft zich inzetten voor deze doelgroep. Synorga draagt zowel financieel als fysiek bij aan deze stichting 
 
Synorga ondersteunt de voedselbank Vlaardingen regelmatig met een financiële bijdrage 
 
Sponsoring 
 
 • BVV Barendrecht, ondersteuning van jeugd. 
 • Alpe d’huzes t.b.v. kankerfonds 
 • v.v. Zwaluwen (Vlaardingen) 
 
Onze klanten 
 
Synorga is in haar markt vooruitstrevend als het gaat om duurzame producten en diensten. Zo adviseren wij onze klanten op het besparen van energie en levert EPA-labels voor bedrijfsgebouwen af. Met bouwkundige, warmte- en koude- en elektrotechnische kennis wordt vanuit alle invalshoeken geadviseerd over de beste mogelijkheden om een bedrijfsgebouw te verduurzamen en te besparen op energie. Daarnaast mogen onze klanten vertrouwen op: 
 
E.NU, een duurzaam samenwerkingsverband waar Synorga onderdeel van is. 
Duurzame producten: 
 
 • Schoolvision 
 • Windenergie 
 • Zonne-energie 
 • Power Quality 
 • Verlichting 
 
Maatschappelijk Betrokken Ondernemen 
 
Naast de eigen bedrijfsvoering hecht Synorga ook veel waarde aan een gezonde (sociale) omgeving, hierbij ondersteund Synorga (lokale) maatschappelijke doelen. De keuze hiervan wordt bepaald door een structureel en gericht beleid.