Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
Installatiebedrijven Leertouwer BV in
Barneveld
[Terug naar plaats Barneveld]
Ontvang gratis offertes en bespaar tot 40% op diverse installatiebedrijven in
Barneveld en omgeving!

Maak hier uw keuze:
Installatiebedrijven Leertouwer BV
Albert Plesmanstraat 38
3772MN Barneveld

tel: 0342-425151

Extra informatie

Aangenaam Leertouwer   
Energie door techniek; daar geloven wij in. 
Onze missie? Duurzaam verbinden. 
Vanaf het prille begin (april 1929) brengt Leertouwer comfort door techniek. Was het in de begindagen beperkt tot licht- en schelinstallaties, vandaag de dag zijn we een veelzijdige en innovatieve systeemintegrator in elektrotechniek, klimaatinstallaties en ICT. 
 
Het comfort - in de breedste uitleg - brengen wij in wonen, werken, zorg en industrie. Inmiddels zijn we op weg naar ons 85-jarige bestaansrecht. Een aangenaam bewijs van het leveren van goede en betrouwbare kwaliteit en het meedenken met u als klant. 
 
Leertouwer blijft u verrassen in het realiseren van uw wens in een functionele, doordachte en toekomstvaste installatie. Leer ons beter kennen via het linkermenu. Of bel ons voor een kennismakingsgesprek. De keuze is aan u: aangenaam! 
 
 
Organisatie en aanspreekbaarheid 
 
"Verzekerd van doordachte oplossingen", op deze belofte mag u ons aanspreken. En dat binnen de integratie van techniek en diensten binnen de elektrotechniek, klimaatinstallaties (werktuigbouw) en ICT. De belofte doen wij op grond van kennis, (netwerk)kwaliteit, vakbekwaamheid en vertrouwen. Het bewijs vind u onder andere in:  
 
 • aantoonbare onafhankelijk getoetste kwaliteit in; 
 • systeem‐en aspectcertificering; 
 • product en techniekerkenningen; 
 • vakbekwaamheid; 
 • lidmaatschap Uneto‐VNI; 
 • intensieve samenwerking met kennisinstituten, waaronder het onderwijs. 
 
 
Missie: Duurzaam Verbinden 
 
Mensen zoeken een prettige manier van leven, wonen en werken. Dat is van alle tijden. Door techniek zijn er honderden functionaliteiten mogelijk voor de woon-, werk-, zorg- en industrie-omgeving. Hoe gaat zich dat verder ontwikkelen? Wat zijn de technische functionaliteiten en diensten van de toekomst? Leertouwer ondersteunt relaties door de complexiteit van zulke vragen helder te beantwoorden. We verbinden processen, informatie en technologie tot hoogwaardige en duurzame concepten. Dit doen we door: 
 
 • in gesprek te gaan met klanten. Samen bepalen we de doelstellingen; 
 • doordachte en betrouwbare oplossingen te realiseren. We verbinden kennis en capaciteit met techniek en diensten; 
 • efficient en exploitatiegericht in advies, integratie, installatie en beheer. En dat vanuit optimale integratie van elektrotechniek, klimaattechnologie en ICT. 
 
“Als ik Leertouwer als personage mocht omschrijven, zou ik zeggen: als Personal Assistant. het bedrijf heeft een hoge mate van dienstbaarheid.” 
 
 
Visie: optimale integratie van energie, technologie en functionaliteit 
 
De wereld wordt steeds kleiner. Het verandert de zienswijze op wonen, werken, zorgen en produceren. Energie en technologie zijn daarin onmisbaar, functionaliteit en mogelijkheden onbegrensd. Duurzaam gebruik van grondstoffen en duurzame inzet van energiebronnen zijn noodzaak. 
 
Energie en technologie zijn onmiskenbaar van invloed op ons leven. We werken niet alleen op ‘de zaak’, maar ook thuis vanachter de pc. Ouderen wonen niet enkel in verzorgingshuizen, dankzij hoogwaardige technologie is het welzijn in eigen huis praktijk van alle dag. Bedrijfsgebouwen worden almaar duurzamer, dankzij technologische oplossingen. De wereld van nu vraagt een integrale en toekomstvaste verbinding van energie, technologie en functionaliteit. Er is behoefte aan samenhangende concepten waarmee opdrachtgevers structureel kunnen bouwen aan comfort- en efficiencyverbeteringen. Leertouwer pakt die uitdaging op door oplossingen en methodieken met elkaar in relatie te brengen. 
 
 
Ambities vanuit kernwaarden 
 
Duurzaam 
 
Voor onze opdrachtgevers ontwikkelen (advies & ontwerp), installeren en beheren wij duurzame technische installaties en diensten in elektrotechniek, klimaatinstallaties en ICT. 
 
Verbinden 
 
Onze opdrachtgevers vertouwen op onze kwaliteit en kennis. Wij geloven dat kennis delen, kennis vermenigvuldigen is. Daarom: 
 
 • nemen wij actief deel aan kennisuitwisseling in kennisnetwerken (platformen in techniek, onderwijs, maatschappij / branchevereniging etc.); 
 • zijn wij actief in conceptontwikkeling (consortiumvorming); 
 • zijn wij actief betrokken in lokale en regionale businessnetwerken. 
 
Resultaat 
 
Uit alles wat je goed doet komt positief resultaat. Het resultaat voor onze stakeholders (medewerkers, klant, leverancier, aandeelhouder) is belangrijk. Een betrouwbaar businesspartner, alsook een boeiende werkgever is een pré. 
 
Persoonlijk 
 
In gezonde relatie tot financieel resultaat zien en ervaren onze stakeholders onze aandacht voor mens en milieu. Wij verbinden Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen aan rentmeesterschap. 
 
 
Kwaliteit 
 
Kwaliteit heeft vele gezichten. Bij Leertouwer komt dit tot uitdrukking in de wijze waarop we omgaan met de markt en in onze bedrijfsstructuur. Elektrotechniek, klimaatinstallaties en ICT zijn kennisintensieve vakgebieden. U wilt 100% kunnen vertrouwen op de functionaliteiten die techniek u biedt. De zekerheid en kwaliteit die u zoekt borgt Leertouwer in verschillende certificeringen en erkenningen: 
 
 • NEN-EN-ISO 9001:2008 
 • KOMO INSTAL® / BRL 6000 
 • Criteria van Toezicht (NEN 3140) 
 • Erkend BORG Beveiligingsbedrijf (deelgebieden: alarminstallateur, technisch- en bouwkundig beveiligingsbedrijf) 
 • Erkend Branddetectiebedrijf (deze is inclusief de erkenning Installatiebedrijf Brandmeldinstallaties) 
 • Erkend Opsteller Programma van Eisen (PvE) Brandmeldinstallaties 
 • Brand-Rex Structured Cabeling System 
 • Certified PROFIBUS Installers 
 • Microsoft Certified Systems Administrator (specialisatie Messaging) 
 • Registered DELL Partner 2012 
 • VCA** 
 • SEI Erkenning