Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
Installatiebedrijven NK Installatietechniek in
Bergen op Zoom
[Terug naar plaats Bergen op Zoom]
Ontvang gratis offertes en bespaar tot 40% op diverse installatiebedrijven in
Bergen op Zoom en omgeving!

Maak hier uw keuze:
Installatiebedrijven NK Installatietechniek
Veilingdreef 33
4614RX Bergen op Zoom

tel: 0164-254244

Extra informatie

NK-Installatietechniek is ontstaan uit een samenwerking tussen Bernard Nuijten en John Koetje. Beide delen de passie voor het vak. Die wens gecombineerd met een jarenlange ervaring in vooral de airconditioningbranche was aanleiding om een eigen onderneming op te richten. De start daarvan was in Oost-Souburg. Inmiddels is er een tweede vestiging in Bergen op Zoom geopend.   
NK-Installatietechniek is STEK erkend en aangesloten bij de branchevereniging voor airconditioning de NVKL. Leveringen gebeuren volgens de normen en voorwaarden van de NVKL. 
 
Behalve voor airconditioning kunt u bij NK-Installatietechniek ook terecht voor andere installatieopdrachten zoals aanleg van cv-installaties, luchtgordijnen etc. 
 
Heeft u interesse? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. 
Wij willen u graag adviseren. 
 
Onderhoud is belangrijk, dat zal u niet verbazen. Het minimaliseert de kans op storingen en bevordert de levensduur van uw apparatuur. 
 
Bovendien vereist het ministerie van VROM (RLK wetgeving) dat units met meer dat 3 kilogram freon jaarlijks gecontroleerd worden door een STEK erkend installatiebedrijf. 
 
Wij willen ook hierbij graag uw partner zijn. 
 
De voordelen van een onderhoudscontract zijn: 
 
* Geen voorrijkosten 
* Binnen 24 uur een monteur aanwezig 
* Verlengde garantie bij aanschaf van een nieuwe installatie 
* De kosten voor een jaarlijks onderhoudscontract zijn: 
 
Voor de eerste unit € 95,00 
Elke volgende unit op dezelfde locatie € 65,00 
Deze prijzen zijn ex 19% btw 
STEK 
(c) NK-Installatietechniek 
 
 
Airconditioning 
 
Overweegt u de aanschaf van airconditioning? 
 
Maak voor advies en installatie dan gebruik van onze ervaring en vakmanschap. Ook onze verhouding tussen kwaliteit en prijs zal u verrassen. Bij de aanschaf zijn dit factoren waar u als kritische klant zeker rekening mee zult willen houden. 
 
Wij bieden u een breed assortiment met verschillende modellen en ontwerpen. Elke situatie is uniek. Door maatwerk te leveren is er altijd een oplossing te vinden. 
 
Wij voorzien alle modellen standaard van een warmtepomp. Dit is een installatie die koelt en verwarmt. Hiermee is de omgevingstemperatuur in alle jaargetijden uitstekend te regelen en werkt en/of woont u altijd in een prima klimaat.