Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
Installatiebedrijven Kuppen Brunssum in
Brunssum
[Terug naar plaats Brunssum]
Ontvang gratis offertes en bespaar tot 40% op diverse installatiebedrijven in
Brunssum en omgeving!

Maak hier uw keuze:
Installatiebedrijven Kuppen Brunssum
Keizerstraat 65
6441GJ Brunssum

tel: 045-5250321

Extra informatie

Graag stellen wij ons aan u voor:   
Installatiebedrijven Kuppen Brunssum, is een Installateur met een gevestigde naam in de omgeving van Brunssum, Heerlen, Landgraaf en omstreken. Ons Installatiebedrijf is groot geworden door klein te blijven. 
 
 
Ons motto is dan ook: de klant is koning. 
 
De werkzaamheden van Installatiebedrijven Kuppen Brunssum zijn zeer divers, en omvatten alles wat u nodig heeft voor bad, cv en installatietechniek. Voor alle installatiewerk staan wij voor u klaar. 
 
Installatiebedrijven Kuppen Brunssum beschikt over een professionele storingsdienst met service contracten op maat. 
De loodgieter/cv monteur waarop u kunt vertrouwen en bouwen 
 
Neem gerust contact met ons op voor een geheel vrijblijvende afspraak. Graag bespreken wij met u wat wij voor uw plannen kunnen betekenen. U hebt altijd garantie op ons installatiewerk 
 
Werkwijze 
 
 
Wij leveren vakwerk, service en onderhoud op veel werkterreinen. Voor alle installatiewerk staan wij voor u klaar. U hebt altijd garantie op ons installatiewerk. 
 
Na telefonische afspraak (overdag of in de avonduren) komen wij bij u thuis voor een informatief gesprek en het inventariseren van uw badkamer-wensen. Dan beoordelen we gelijk de technische (gas,- water,- elektra) installaties, en we meten de ruimte in. 
 
 
Vrijblijvende offerte 
 
De uit te brengen offerte is geheel vrijblijvend. Op grond van de te gebruiken materialen en de beraamde uren komt een prijs tot stand. In het algemeen is dit een vaste prijs. 
 
In bijzondere gevallen kan het voorkomen dat er wordt gewerkt op uurbasis, waarbij natuurlijk wel van te voren een schatting wordt gemaakt: 
 
Duidelijke afspraken vooraf dus!

Specialiteit
  • Service en onderhoud  
  • Loodgieterswerk  
  • C.V. Service  
  • Badkamer: aanleg  
  • Badkamer: renovatie