Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
Installatiebedrijven Kemtec BV in
Budel
[Terug naar plaats Budel]
Ontvang gratis offertes en bespaar tot 40% op diverse installatiebedrijven in
Budel en omgeving!

Maak hier uw keuze:
Installatiebedrijven Kemtec BV
Randweg-Zuid 2
6021PW Budel

tel: 0495-492348

Extra informatie

Installatiebedrijven Kemtec BV is in 35 jaar uitgegroeid tot een totaalinstallateur met een zeer ruime ervaring in werktuigbouwkundige technische dienstverlening, waarbij de klant altijd centraal staat. Met meer dan 60 enthousiaste medewerkers verzorgt Kemtec werktuigbouwkundige installaties in Nederland en een groot deel van België.   
Installatiebedrijven Kemtec BV is een zelfstandig opererend werktuigbouwkundig installatiebedrijf.  
De onafhankelijkheid van de onderneming maakt het mogelijk om in samenspraak met haar opdrachtgever en diens adviseurs, op basis van kwaliteit en prijscriteria, die installatiecomponenten toe te passen en montagetechnieken te ontwikkelen, welke leiden tot een voor alle partijen optimaal resultaat.  
 
Vanuit de vestigingen Budel en Eindhoven verzorgen wij, met meer dan 60 enthousiaste medewerkers, werktuigbouwkundige installaties in Nederland en een groot deel van België. De uitvoering wordt gerealiseerd door onze, goed opgeleide montagemedewerkers die in vaste dienst zijn.  
 
Installatiebedrijven Kemtec BV is al ruim 35 jaar een familiebedrijf en uitgegroeid tot een totaalinstallateur met een zeer ruime ervaring in werktuigbouwkundige technische dienstverlening, waarbij de klant altijd centraal staat.  
 
Wij beschikken over een platte en flexibele organisatievorm en kunnen daardoor concurrerend en slagvaardig elke opdracht voor u uitvoeren.  
 
Vanuit advisering, ontwerp of engineering, werkvoorbereiding en uitvoering worden projecten efficiënt en effectief aangepakt, waarbij de aanwezige vakkennis vanzelfsprekend een belangrijke rol speelt. De aangegane verplichtingen jegens opdrachtgever hebben in onze organisatie gezag.  
 
Onze open communicatiecultuur is daarbij waardevol gebleken. Ook nazorg, service en onderhoud staan hoog in het vaandel, waarmee de projectaanpak compleet is.  
Support en nazorg wordt geleverd door onze service en onderhoudsorganisatie. Zij zijn sterk accountgericht en houden zich bezig met organisatie ondersteuning, procesoptimalisatie en Total Cost of Ownership. Naast het preventief onderhouden van installaties biedt de service en onderhoudsorganisatie de opdrachtgevers een eigen servicedesk, voor 24 uur service en eventuele calamiteiten.  
 
Wij leveren hoog gekwalificeerd werk; dit realiseren wij op een veilige en milieuvriendelijke wijze en conform ons ISO-9001 / KOMO-INSTAL / BRL 6000 / STEK en VCA** gecertificeerde zorgsystemen.