Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
Technisch Buro Post in
Bussum
[Terug naar plaats Bussum]
Technisch Buro Post
Huizerweg 68
1402 AE Bussum

tel: 035-6914929

Extra informatie

Het installatie bureau    
Technisch buro Post is een middelgroot erkend installatiebureau met circa 40 medewerkers. Wij zijn gevestigd in Het Gooi en onze werkzaamheden zijn landelijk. 
Het soort werkzaamheden loopt zeer uiteen; van het realiseren van de elektrische installatie van een nieuwbouw project, tot het ophangen van een lampje, dat u zojuist bij ons in de winkel heeft aangeschaft. 
 
Kwaliteit en flexibiliteit staan bij ons zeer hoog in het vaandel. We zijn daarom ook een Landelijk Erkend Installatiebureau. 
 
Onze monteurs zijn gezamenlijk op de hoogte van alle laatste technische ontwikkelingen. Gezamenlijk, omdat we zelfs op ons vakgebied, niet allemaal in alles gespecialiseerd kunnen zijn. Wij kunnen op deze manier altijd de juiste persoon naar die werkzaamheden sturen, waar een bepaald specialisme vereist is. 
 
De winkel  
 
Technisch buro Post is naast een erkend installatiebureau, ook een winkel, gevestigd op de Huizerweg 68-70 in Bussum. 
 
Onze winkel is niet zomaar een lampenwinkel, wij zijn een echte verlichtingsspeciaalzaak. 
U kunt bij ons terecht voor een voor u standaard gloeilampje, alleen zal u na een bezoek aan onze winkel begrijpen wat wij bedoelen met; op het gebied van lichtbronnen, is er geen standaard lampje! 
 
Wij hebben natuurlijk alle huis-, tuin- en keukenlampen, maar ook alles in dat verlengde; groot, klein, afwijkende fitting, afwijkend model, aparte kleur, en dan nog maar te zwijgen over onze zeer complete TL, spaarlamp en halogeenlamp assortiment. 
Zelfs lampen voor projectoren, theaterspots en sportveldverlichting liggen bij ons op voorraad. 
 
Kunt u een bepaalde lichtbron nergens meer krijgen, loop dan eens bij ons binnen; u zal versteld staan!