Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
Michielsen Elektro Installatiebedrijf in
Chaam
[Terug naar plaats Chaam]
Ontvang gratis offertes en bespaar tot 40% op diverse installatiebedrijven in
Chaam en omgeving!

Maak hier uw keuze:
Michielsen Elektro Installatiebedrijf
Florijnstraat 10
4861BW Chaam

tel: 0161-492328

Extra informatie

Elektro Michielsen   is van alle elektrotechnische markten thuis! 
 
Elektrotechniek biedt eindeloze toepassingsmogelijkheden die uw woon- en/of werkcomfort en uw veiligheid vergroten. Installatiebedrijf Elektro Michielsen is van alle markten thuis als het gaat om elektrotechnische installaties in welke vorm dan ook.  
 
Zowel wat betreft de installatie als de inspectie en het onderhoud hebben wij jarenlange ervaring. Niet in alleen in de woningbouw, maar ook in de utiliteits- en industriële bouw. Wij staan altijd voor u klaar voor een vakkundige uitvoering en een professioneel advies. Bovendien staan wij garant voor een vergaande service met onze storingsdienst. Deze is namelijk zeven dagen in de week en 24 uur per dag bereikbaar.  
 
Multidisciplinair inzetbaar,  
ervaren en up-to-date 
 
Elektro Michielsen is gespecialiseerd op het gebied van elektrotechnische installatiewerk-zaamheden. Dit doen wij zowel in de woning- als in de utiliteit- en industriebouw en de overheids- en agrarische sector. 
 
Met onze multidisciplinaire inzetbaarheid, professionele benadering en integrale aanpak zijn wij in staat om de modernste elektrotechnische installaties te ontwerpen en te realiseren. Onze vakbekwaamheid is gebaseerd op ruim 34 jaar ervaring in de elektrotechnische wereld.  
 
Team Installatiebedrijf Elektro Michielsen 
 
Wij zijn op de hoogte van de bestaande mogelijkheden en spelen adequaat in op nieuwe technologische ontwikkelingen. 
 
Service 
 
Een eigen storingsdienst 
Wanneer u kiest voor Elektro Michielsen B.V. zijn natuurlijk niet alleen het advies en de daadwerkelijke installatie van belang. De nazorg die wij u bieden vinden wij minstens zo belangrijk. Service en onderhoud staan bij ons dan ook hoog in het vaandel.  
 
Elektro Michielsen B.V. 
 
Om alle zaken draaiende te houden, moeten storingen zo snel mogelijk worden opgelost. Daarom beschikken wij over een eigen storingsdienst die 7 dagen per week en 24 uur per dag voor u beschikbaar is. 
 
Vakkundige en duurzame oplossingen 
 
U kunt zowel op incidentele als structurele basis de hulp van onze storingsdienst inroepen. Dit laatste kan eventueel contractueel worden vastgelegd. Bij het verhelpen van storingen blijft het voor ons namelijk niet bij noodreparaties of tijdelijke voorzieningen. Wij streven naar vakkundige en duurzame oplossingen en ook preventief onderhoud verrichten wij met dat doel. Dit alles maakt ons tot een betrouwbare en flexi-bele partner waar u dag en nacht van op aan kunt.

Specialiteit
  • Elektrotechniek  
  • Telematica  
  • Beveiliging  
  • Intelligente schakelsystemen  
  • Centrale stofzuigsystemen  
  • Domotica  
  • Kiss  
  • Vloerverwarming  
  • Ledverlichting  
  • Zonnepanelen