Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
Frank Keizer CV-Service in
De Goorn
[Terug naar plaats De Goorn]
Ontvang gratis offertes en bespaar tot 40% op diverse installatiebedrijven in
De Goorn en omgeving!

Maak hier uw keuze:
Frank Keizer CV-Service
Dorsvlegel 13
1648HX De Goorn

tel: 06-22782324

Extra informatie

Wij zijn een ervaren installatiebedrijf in De Goorn   
Wij zijn een erkend en betrouwbaar installatiebedrijf in De Goorn en voorzien onze klanten steevast van oplossingen op maat. Wat u wensen ook zijn, u kunt rekenen op een gedegen en goed advies. 
U kunt dan denken aan problemen met uw ketel, onderhoud, sanitair, rioolstoringen en/of elektriciteit. Kortom, u heeft te maken met een totaalinstallateur! Wij zijn als installatiebedrijf gespecialiseerd in de woningbouw, renovatiebouw en midden-en kleinbedrijven en voornamelijk werkzaam in de regio Hoorn. 
 
Onze diensten 
 
Hieronder vindt u de diensten van ons installatiebedrijf in De Goorn. 
 
• Storingen ketels 
• Onderhoud ketels 
• Gas- en watervoorzieningen 
• Electra 
• Sanitair 
• Rioolstoringen 
• Ventilatiesystemen  
• Zonnepanelen 
 
Onze garanties 
 
24 uur Service 
Mocht u een storing hebben, dan zal er binnen 24 uur gereageerd worden! Geen dagenlange wachttijd. Wij proberen zo spoedig mogelijk de storing te verhelpen. 
 
Duidelijke prijsopgave 
 
Met het oog op een eerlijke goede samenwerking maken wij op verzoek een duidelijke prijsopgave voordat we aan het werk gaan. Dit voorkomt financiële misverstanden achteraf en u weet waar u aan toe bent. 
 
Aangesloten bij UNETO-VNI 
 
Onderhoud en oplossen van storingen aan uw CV-ketel 
 
Waarom onderhoud? 
 
Een goed onderhouden ketel is veiliger, heeft een langere levensduur, verbruikt minder gas en heeft daardoor minder kans op storingen. Installatiebedrijf Frank Keizer CV-Service inspecteert en onderhoudt uw ketel vakkundig. Een goed functionerende centrale verwarming geeft warmte in koude dagen. Wij kunnen desgewenst energiebesparende aanpassingen doorvoeren waardoor uw energieverbruik sterk afneemt. 
 
Installeren nieuwe ketel 
 
Mocht uw ketel afgeschreven zijn, dan zoeken wij als erkend installatiebedrijf voor u een ketel die past bij uw wensen, maar ook bij uw budget. In een persoonlijk gesprek geef ik uw vrijblijvend informatie over de voor-en nadelen van diverse ketels zodat u tot een goed besluit kan komen over uw nieuwe aankoop. 
 
Water- en gasvoorzieningen 
 
Wij zijn een erkend installatiebedrijf. Wij werken volgens de gangbare regels en normen. Veiligheid staat hier voorop. Daarom inspecteren wij eerst grondig de plannen en tekeningen van de leidingen en nemen deze met u door, zodat er geen verrassingen ontstaan. Het installeren gebeurt zorgvuldig met uw wensen als uitgangspunt. 
 
Electra 
 
Voor al uw elektriciteitswerkzaamheden kunt u ook bij ons installatiebedrijf terecht; van het simpel ophangen van een lampje tot het uitbreiden en-/of vervangen van de meterkast. 
 
Sanitair 
 
Wil u de badkamer of toilet veranderen? U heeft met ons het totale pakket in huis. De leidingen omleggen, van water, elektriciteit, afvoeren en afmonteren van het sanitair. 
 
Rioolstoringen  
 
Ons bedrijf is puur gericht op de particulieren en kleine bedrijven. Met de riool inspectiecamera kunnen we heel snel de oorzaak van de verstopping opsporen. 
 
Ventilatiesystemen  
 
Ook het onderhouden van afzuiginstallaties en WTW-installaties behoort tot de mogelijkheden. 
 
De garanties van ons cv-installatiebedrijf 
 
24 uur Service 
 
Ons cv-installatiebedrijf, werkzaam in de regio Hoorn, heeft een team van vakbekwame medewerkers in dienst. Mocht u een storing hebben, dan zal er binnen 24 uur gereageerd worden! Geen dagenlange wachttijd. Wij proberen zo spoedig mogelijk de storing te verhelpen. 
 
Duidelijke prijsopgave 
 
Met het oog op een eerlijke en goede samenwerking maken wij voor iedere opdracht een duidelijke prijsopgave voordat wij aan het werk gaan. Dit verschaft zowel de klant als ons cv-installatiebedrijf een helder beeld van het kostenplaatje. Dit voorkomt vervelende financiële misverstanden achteraf en u weet onmiddellijk waar u aan toe bent. 
 
Aangesloten bij UNETO-VNI 
 
UNETO-VNI is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel. UNETO-VNI vertegenwoordigt 90% van de omzet van de installatiebranche. De installatiebedrijven zijn actief binnen de woningbouw, utiliteit, industrie en infra op de gebieden ontwerp, advies, installatie en beheer. UNETO-VNI is een van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland en een factor van belang in de Nederlandse economie en samenleving. UNETO-VNI onderhoudt contacten met overheid en politiek, onderwijsinstellingen, media, koepelorganisaties, vakbonden en fabrikanten- en consumentenorganisaties. Ons bedrijf is hierbij aangesloten en wij kunnen zodoende onze kwaliteitsgarantie waarborgen. 
 
Wie zijn wij 
 
Ons installatiebedrijf is opgericht in 2006 onder de naam Frank Keizer CV-Service, werkzaam in de regio Hoorn. Na jarenlang gewerkt te hebben in verschillende bedrijven zoals de tuinbouw, woningbouw en riolering, besloot ik mijn ervaringen op mijn eigen manier in praktijk te brengen. Doordat wij kleinschalig werken, kunnen wij makkelijker inspringen op de vraag van de klanten. 
 
Frank Keizer CV-Service bestaat uit: 
 
Frank Keizer, totaalinstallateur 
Martin Spruijt, monteur 
Irene Keizer, administratie. 
 
Service staat bij ons installatiebedrijf hoog in het vaandel. Dit vraagt een persoonlijke benadering en daar staan wij ook garant voor. Een tevreden klant is immers goud waard. 
 
No Nonsense 
 
Geen mooie verkoopverhalen, geen onzinreparaties, gewoon duidelijkheid. U geeft aan wat u wilt, wij geven aan wat er mogelijk is. In overleg kan er veel. Vraag vrijblijvend informatie aan over wat wij als installatiebedrijf uit voor u kunnen doen. 
 
Up-to-date 
 
Door het volgen van opleidingen en bijscholingscursussen blijven wij ten alle tijde op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Hierdoor kunnen we doelgericht inspelen op de wensen van u als klant.

Specialiteit
  • Combiketel 
  • CV ketel 
  • Decorradiator 
  • Designradiator 
  • Leidingwerk 
  • Sanitair 
  • Thermostaat 
  • Zonneboiler