Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
Kroezen & De Vries Installatiebedrijven in
Dedemsvaart
[Terug naar plaats Dedemsvaart]
Ontvang gratis offertes en bespaar tot 40% op diverse installatiebedrijven in
Dedemsvaart en omgeving!

Maak hier uw keuze:
Kroezen & De Vries Installatiebedrijven
Kelvinstraat 18
7701 BZ Dedemsvaart

tel: 0523 610999

Extra informatie

Kroezen & De Vries Installatiebedrijven   
Kroezen & De Vries Installatiebedrijven is een betrouwbaar en multidisciplinair bedrijf in de installatietechniek. We zijn actief in de nieuwbouw en renovatie van woningen, agrarische gebouwen en utiliteitsbouw. Kroezen & De Vries staat voor een no nonsens aanpak, korte lijnen en vakmanschap. Onze schaalgrootte maakt ons tot een flexibel familiebedrijf, geleid door Bennie en David Kroezen. Het werkgebied is noordoost Nederland. 
 
Partners in business 
 
Kroezen & De Vries Installatiebedrijven heeft een samenwerkingsverband met Schalen Elektrotechniek. Twee bedrijven met hetzelfde aanspreekpunt. Bennie Kroezen is de verbindende schakel. Dat betekent een efficiënte en effectieve samenwerking. Optimale afstemming van installatie- en elektrotechniek binnen een project. Altijd prettig voor u als opdrachtgever. Eén aanspreekpunt voor alle techniek. 
 
Duurzaamheid 
 
Duurzame energie staat voor schone, altijd aanwezige energie. Kroezen & De Vries is thuis in de wereld van duurzaamheid. Door gebruik van duurzame energie besparen we op milieu en kosten. Met een diversiteit aan installaties putten we duurzame energie uit natuurlijke bronnen, waaronder de zon, water, lucht en bodem. Denk aan: 
 
•zonnewarmte (zonneboilers en passieve zonne-energie) 
•zonnestroom (pv-panelen) 
•warmtepompen (omgevingsenergie) 
•warmteterugwinning (mechanische ventilatie) 
 
Meer dan 15 jaar ervaring 
 
Kroezen & De Vries Installatiebedrijven bestaat sinds 1995. Ook daarvoor waren de oprichters Tinus de Vries en Bennie Kroezen werkzaam in de installatietechniek. Het bedrijf kan dus bogen op een ruimte ervaring. 
 
Familiebedrijf 
 
In 2010 is Tinus opgevolgd door David Kroezen, de zoon van Bennie. David heeft zijn Mki & MIT-studie afgerond en is sinds 2005 werkzaam binnen het bedrijf. David gaat over de interne zaken: calculatie, werkvoorbereiding en administratie. Bennie is extern het aanspreekpunt. Hij neemt deel aan bouwvergaderingen en doet de begeleiding van bouw en klantenwerk. 
 
Diversiteit opdrachtgevers 
 
Het bedrijf bestaat uit zo'n twintig medewerkers, waarvan drie intern en de rest in de buitendienst. Kroezen & De Vries werkt voor opdrachtgevers uit de particuliere, bedrijfs- en overheidssector. Kleinschalig en grootschalig. Woningen, loodsen, stallen, kantoren, winkelpanden, sportaccommodaties en bedrijfsgebouwen. Betrokken bij het eerste ontwerp tot een optimale planning en uitvoering. 
 
Opleidings- en ontwikkelingsfonds voor het Technisch InstallatieBedrijf 
 
De technische installatiebranche is met ruim 10.000 werkgevers en ruim 137.000 werknemers één van de grootste branches van Nederland. De bedrijven in deze branche ontwerpen, installeren en onderhouden technische installaties voor ICT, verwarming, sanitair en elektro. Het Opleidings- en ontwikkelingsfonds voor het Technisch InstallatieBedrijf (OTIB) stimuleert dit vakmanschap. Het maakt deze boeiende branche extra interessant voor jongeren. Kroezen & De Vries Installatiebedrijven is een Erkend Leerbedrijf van het OTIB voor ontwikkelen van kennis en praktijkervaring voor een technische opleiding op MBO-niveau. 
 
Daarnaast heeft Kroezen & De Vries via voormalig partner en huidig adviseur Tinus de Vries een connectie met het Regionaal Techniek Centrum (RTC) in Hardenberg. Tinus de Vries is als Praktijkopleider aan het RTC verbonden. Enkele leerlingen van het RTC worden bij Kroezen & De Vries gedetacheerd. 
 
Ontwerp, advies en uitvoering van gebouwgebonden techniek  
 
Koezen & De Vries is een allround totaalinstallateur. Vooral alle gebouwgebonden techniek kunt u bij ons terecht. Elektrotechniek doen we in samenwerking met onze partner Schalen Elektrotechniek. Dat leidt tot optimale afstemming van installatie- en elektrotechniek binnen een project. We zijn gespecialiseerd in geïntegreerde concepten. Daar denken we graag in een vroeg stadium aan mee. We coördineren ontwerp en advisering van werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties, gecombineerd met de noodzakelijke EPC- en warmteverliesberekeningen. Dat leidt tot intelligente installaties met minder energieverbruik, minder kosten en meer comfort. Dat noemen we efficiënt en effectief samenwerken.

Specialiteit

•Verwarming  •Koeling 
•Ventilatie 
•Sanitair 
•Loodgieterswerk