Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
Installatiebedrijven Kwekel B.V. in
Den Bosch
[Terug naar plaats Den Bosch]
Installatiebedrijven Kwekel B.V.
Postbus 2038
5202 CA Den Bosch

tel: (073) 6218335

Extra informatie

Installatiebedrijven Kwekel B.V. is een middelgrote installateur van sanitaire installaties, mechanische ventilatie en c.v. installaties op het gebied van projectmatige woningnieuwbouw, renovatie en kleinschalige utiliteitsbouw.   
Met ruim 70 jaar ervaring in de branche en een ruime ervaring in projectmatige aanpak kunnen wij een totaaloplossing bieden, waarbinnen het hele traject van offerte tot oplevering van sanitaire afmontage, mechanische ventilatie en c.v. installaties, vanzelfsprekend inclusief de bijbehorende nazorg. Installatiebedrijven Kwekel B.V. is eveneens de partner voor kleinschalige koperen en zinken dak-, alsmede gevelbekleding. 
 
Werkwijze 
 
Door onze unieke werkwijze combineren wij onze kernwaarden: Kwaliteit en Klantgerichtheid met efficiëntie en effectiviteit. 
 
Werkvoorbereiding 
 
De afdeling werkvoorbereiding beschikt over geavanceerde teken- en planningsystemen waarmee we het complete bouwproject tot in het kleinste detail inzichtelijk maken. De verschillende leidingsystemen, sanitaire installaties, mechanische ventilatie en c.v. installaties en overige componenten worden nauwkeurig in kaart gebracht en vastgelegd. Zo komt niemand op het bouwproject voor verassingen te staan en krijgen de monteurs in de préfabhal de perfecte werktekening aangeleverd. 
 
Préfabricage 
 
In de unieke préfabhal zetten de monteurs de halffabrikaten ventilatiekanalen in elkaar volgens gedetailleerde tekeningen. In verschillende productiestraten worden o.a. koper, zink, lood en de diverse kunststoffen volgens industriële norm verwerkt. Er wordt gewerkt onder ideale omstandigheden: het weer is van geen enkele invloed en de lichamelijke belasting wordt tot een minimum beperkt. Door deze aanpak worden kwalitatief uitstekende halffabrikaten gefabriceerd. 
 
Uitvoering 
 
Bovenstaande voorbereiding en préfabricage minimaliseren de installatiecomplexiteit op de bouw. Hierdoor maken we de weg vrij voor efficiëntie met behoud van kwaliteit. De installateurs op de bouwplaats ontvangen tijdig de benodigde materialen en halffabrikaten die zij vervolgens tot een complete installatie verwerken. 
 
Sanitair 
 
Installatiebedrijven Kwekel B.V. heeft samenwerkingsovereenkomsten met diverse showrooms, waarbij kopers ruime keuzemogelijkheid geboden wordt voor maatwerk oplossingen. 
 
Op onze sanitair afdeling wordt het kopers meer- en minderwerk verwerkt. Het opstellen van goede, heldere werkorders maakt de uitvoering van meerwerk op de bouw efficiënt en effectief. De verwerking van het gekozen meerwerk is zowel voor onze klanten als de kopers overzichtelijk en duidelijk. 
 
Wij zijn tevens in staat om zelf de sanitair offerte aan de koper uit te brengen. 
 
Onze consumentvriendelijke werkwijze is gecertificeerd door Stichting Sanitair Goldlabel  
 
Missie 
 
Installatiebedrijven Kwekel B.V. streeft er naar als beste in haar marktsegment bij te dragen aan het welzijn van zowel eigenaren als gebruikers van gebouwen door de installatie van facilitaire functies waarbij het accent ligt op water en gas huishouding zowel intern als extern. 
 
Om deze maatschappelijke doelstellingen te kunnen waarmaken streeft Installatiebedrijven Kwekel B.V. naar: 
 
duurzame relaties met haar opdrachtgevers door het betrachten van klantgerichtheid en klanttevredenheid; 
geïnspireerde en gemotiveerde medewerkers, die op basis van respect, opleiding en beschikbare bedrijfsmiddelen de mogelijkheid hebben hun kennis, kunde en creativiteit te ontplooien; 
een voor aandeelhouders aanvaardbaar rendement zodat zij bereid zijn in het voortbestaan van de onderneming te investeren. 
 
Daarnaast erkent Installatiebedrijven Kwekel B.V. haar positie in de maatschappij door zich te houden aan de van toepassing zijnde wet en regelgeving en gaat zij met leveranciers duurzame relaties aan, op voorwaarde dat zij minimaal hetzelfde kwaliteitsniveau realiseren.