Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
Installatie Groep Texel BV in
Den Burg
[Terug naar plaats Den Burg]
Ontvang gratis offertes en bespaar tot 40% op diverse installatiebedrijven in
Den Burg en omgeving!

Maak hier uw keuze:
Installatie Groep Texel BV
Spinbaan 8/A
1791MC Den Burg

tel: (0222) 313703

Extra informatie

Welkom bij CVI Texel!   
CVI Texel is dé Texelse specialist in klimaatbeheersing. Bij ons kunt u terecht voor alles rondom duurzame energiesystemen, centrale verwarming, airconditioning, ventilatie- en luchtbehandelingsystemen en (hout)kachels en haarden. 
 
Wij adviseren, ontwerpen, installeren en verlenen service en onderhoud, voor woningen, bedrijven en projecten. Dat doen we op Texel al sinds 1975, inmiddels met bijna twintig medewerkers. Wij staan bekend om onze kwaliteit en betrouwbare service. Niet voor niets hebben ruim 4000 particulieren en bedrijven op het eiland bij ons een servicecontract. De laatste jaren hebben we ons sterk ontwikkeld in duurzame energieoplossingen, zoals zonne-energie en aardwarmte. Ook daarin lopen we graag vooraan.  
 
Op onze website vindt u alle informatie over onze producten en diensten. Wilt u meer weten dan bent u van harte welkom in onze showroom. Natuurlijk kunt u ook even bellen of mailen voor een afspraak. Bij ons, of bij u thuis of op het bedrijf. Wij maken graag persoonlijk kennis. Want klimaatbeheersing blijft, ondanks de snel ontwikkelende technieken, ook gewoon mensenwerk.  
 
‘Hoe minder onze klanten bellen, hoe beter. Want dat betekent dat er geen storingen zijn en dat wij ons werk dus goed hebben gedaan.’