Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
Verhees en van Dijk Installatiebedrijven in
Deurne
[Terug naar plaats Deurne]
Ontvang gratis offertes en bespaar tot 40% op diverse installatiebedrijven in
Deurne en omgeving!

Maak hier uw keuze:
Verhees en van Dijk Installatiebedrijven
Piet Mondriaanstraat 10
5753 DJ Deurne

tel: 0493-341634

Extra informatie

Wie zijn wij ?   
Wij zijn een installatiebedrijf met gedreven, ervaren vakmensen. Het werkgebied bestaat voornamelijk uit de regio Oost-Brabant (geconcentreerd rond Deurne, Asten en Someren), maar ook daarbuiten zijn wij regelmatig actief. 
De oorsprong van Verhees en van Dijk ligt zo'n 30 jaar terug toen Frans Verhees een installatiebedrijf voor centrale verwarming oprichtte. In de jaren daarna heeft het bedrijf zich gestaag ontwikkeld en is het werkterrein verbreed naar een allround installatiebedrijf met als speerpunten centrale verwarming, loodgieterswerk en sanitair. Ook zinkwerk hoort bij het werkterrein. 
Het bedrijf heeft al weer een aantal jaren zijn plek gevonden aan de Piet Mondriaanstraat 10 te Deurne. 
Erkend installatiebedrijf met ervaren vakmensen. 
 
Ervaren vakmensen bij Verhees en van Dijk Installatiebedrijven 
 
Wij zijn een erkend installatiebedrijf, aangesloten bij UNETO-VNI, de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de Stichting Erkenning Installatiebedrijven (SEI). 
 
Met ons team van vakmensen zijn we uitstekend in staat om elke installatieklus perfect uit te voeren. We zorgen er voor dat we voortdurend op de hoogte blijven van nieuwe technieken en ontwikkelingen en maken er een sport van elkaar scherp te houden. 
 
Het 7-zekerheden-plan van Verhees en van Dijk Installatiebedrijven. 
 
Bij al onze werkzaamheden is het uiteindelijke doel dat u comfortabeler woont, dat u een belangrijke energiebesparing realiseert of dat u milieubewust bezig bent. En vaak is het een combinatie van deze drie zaken. We willen daarom dat onze werkzaamheden optimaal aansluiten bij uw wensen en dat u na afloop volkomen tevreden bent. 
Bij al projecten die we uitvoeren (van een kleine aanpassing tot de complete installatie van een nieuwbouwpand) werken we volgens het vaste 7-zekerheden-plan. Stap-voor-stap voeren we dit plan uit, zodat u steeds perfect geïnformeerd bent en u de zekerheid hebt van een eindresultaat dat uw verwachtingen misschien nog wel overtreft. 
Dankzij het 7-zekerheden-plan kunnen we elk project, van klein tot groot, probleemloos en efficiënt uitvoeren. En u profiteert van optimale duidelijkheid in elke fase van het project, een hoge kwaliteit van het werk en een installatie waar u jarenlang plezier van hebt. 
 
Wij zijn dealer van gerenommeerde merken. 
 
Wij gaan voor kwaliteit. Natuurlijk in ons werk, maar zeker ook in de producten die wij adviseren. 
 
Wij zijn dealer van de top cv-merken Nefit en Remeha, daarnaast hebben we het ambassadeurschap van Honeywell. 
Voor de radiatoren werken we bij voorkeur samen met Radson, Brugman, Vasco en Thermic, vier bedrijven die een perfect product leveren, ieder met hun eigen mogelijkheden. 
Bij onze speciale showroom in Nederweert - opgezet door samenwerkende ondernemers in de branche- kunt u uw eigen badkamer samenstellen en laten offreren. Enthousiast en deskundig personeel zal u hierbij graag ondersteunen. Wij van Verhees en Van Dijk kunnen u natuurlijk vergezellen en denken graag mee – ook vanuit het oogpunt van technische ondersteuning- om uiteindelijk het plaatje wat u voor ogen heeft te verwezenlijken. 
 
Met ons hechte team van 8 vakmensen zijn we uitstekend in staat om elke installatieklus perfect uit te voeren. We zorgen er voor dat we voortdurend op de hoogte blijven van nieuwe technieken en ontwikkelingen en maken er een sport van elkaar scherp te houden. 
 
De dagelijkse leiding is in handen van Laurens van Dijk en Gerbert Rutjens. 
Laurens van Dijk nam in 2002 het stokje over van "schoonvader" Frans Verhees ,die in 2007 definitief afscheid nam van de zaak. Zijn vertrek werd opgevuld met het aantrekken van Gerbert Rutjens. 
Gerbert, die woonachtig is in Someren-Eind, komt van een collega installateur, waar hij de functie van calculator/werkvoorbereider al enkele jaren voor zijn rekening nam. 
 
Samen met de installatiemonteurs Stefan van Berkel en Teun de Louw plus servicemonteur Leon Kanters, de jonge vakmensen Rick Rongen en Aladdin Janssen (beiden bezig met een BBL-opleiding) en ondersteund door secretaresse Hilda Zeegers, zijn wij uw ideale partner in de installatietechniek. Met persoonlijke aandacht, hoogwaardige kwaliteit, goede service en afspraak is afspraak als bakens, waar de klant blind op kan varen. 
In de loop der jaren hebben wij hiermee een prima CV opgebouwd. 
 
Onze kwaliteit wordt ook nog eens bevestigd door het feit dat we een erkend leerbedrijf Kenteq zijn. Een Kenteq erkend leerbedrijf zorgt er voor dat jonge vakmensen die enthousiast zijn over hun vak, na het afronden van hun beroepsopleiding snel in een bedrijf inzetbaar zijn. Daarom is het belangrijk hen tijdens de beroepsopleiding een aantrekkelijke leeromgeving aan te bieden die hen zo dicht mogelijk bij de praktijk opleidt, de beroepsbegeleidende leerweg (BBL-opleiding). Leerbedrijven kunnen als geen ander aankomende vakmensen enthousiasmeren en gericht ervaring laten opdoen in de praktijk. Wij zijn er trots op nu twee jonge vakmensen zo'n leerplek te kunnen bieden. 
 
Het 7-zekerheden-plan van Verhees en van Dijk Installatiebedrijven 
 
Bij al onze werkzaamheden is het uiteindelijke doel dat u comfortabeler woont, dat u een belangrijke energiebesparing realiseert of dat u milieubewust bezig bent. En vaak is het een combinatie van deze drie zaken. We willen daarom dat onze werkzaamheden optimaal aansluiten bij uw wensen en dat u na afloop volkomen tevreden bent. Daarom laten we niets aan het toeval over. Bij al projecten die we uitvoeren (van een kleine aanpassing tot de complete installatie van een nieuwbouwpand) werken we volgens het vaste 7-zekerheden-plan. Stap-voor-stap voeren we dit plan uit, zodat u steeds perfect geïnformeerd bent en u de zekerheid hebt van een eindresultaat dat uw verwachtingen misschien nog wel overtreft. 
 
Uitgebreid opnemen van een project. We nemen alle tijd om uw wensen door te nemen, we maken uitgebreid foto’s van de bestaande toestand zodat alles zo goed mogelijk vast ligt en er achteraf geen misverstanden kunnen ontstaan. 
 
U ontvangst een heldere, duidelijke offerte. In onze offertes omschrijven we uitgebreid welke werkzaamheden er worden verricht, welke materialen we gebruiken en welke apparatuur we leveren. We willen dat het helemaal duidelijk is wat u voor welke prijs krijgt. 
 
We nemen de offerte, als u dat wilt, altijd met u door. We realiseren ons goed dat bouwen of verbouwen voor u geen dagelijkse kost is. Daarom vinden wij het belangrijk om alle posten van de offerte uitvoerig met u door te nemen. Een kleine investering in tijd die zich tijdens de installatie vele malen terugverdient. 
 
Het 7-zekerheden-planWe maken een uitgebreid montageplan. Als u akkoord bent met de offerte, maken we eerst altijd een gedetailleerd montageplan. Hierin staan alle werkzaamheden beschreven, alle materialen die we nodig hebben en alle apparatuur. Plus natuurlijk een uitgekiend tijdschema, zodat alle apparatuur en materialen ruimschoots op tijd beschikbaar zijn. Zo kunnen we efficiënt werken, prettig voor u en natuurlijk ook voor onszelf. 
 
Briefing van de installatiemonteur. Voordat we daadwerkelijk starten, wordt het hele project doorgenomen met uw vaste installatiemonteur. Alle details van het project passeren de revue, al uw speciale wensen komen aan bod. Eventuele onduidelijkheden lossen we al in dit stadium op, zodat de installatie soepel, snel en probleemloos verloopt. 
 
Tijdens het werken leggen we zo veel mogelijk vast. Het is bij ons een vaste procedure dat we tijdens het werk steeds foto’s maken van de vorderingen en alles vastleggen in een dossier. Uiteraard wordt al het leidingwerk gefotografeerd, zodat u ook na jaren nog precies na kunt gaan wat waar loopt. Na afronding van het project krijgt u het volledige dossier. Als u wel een vertwijfeld gegokt hebt waar die ene leiding ook al weer liep, weet u hoe belangrijk dit is. 
 
De oplevering; samen gaan we na of alles perfect is. Zodra alle werkzaamheden zijn afgerond en door de installatiemonteur gecontroleerd, lopen we samen met u alles nog een keer na. We willen immers dat alles naar uw wens is en dat u optimaal tevreden bent. Uiteraard krijgt u uitgebreide instructies voor het bedienen en onderhouden van de apparatuur. Maar ook daarna kunt u altijd een beroep op ons doen. 
 
Dankzij het 7-zekerheden-plan kunnen we elk project, van klein tot groot, probleemloos en efficiënt uitvoeren. En u profiteert van optimale duidelijkheid in elke fase van het project, een hoge kwaliteit van het werk en een installatie waar u jarenlang plezier van hebt.

Specialiteit
  • Centrale verwarming 
  • Duurzame energie 
  • Service en Onderhoud 
  • Loodgieterswerk 
  • Sanitair 
  • Zinkwerk 
  • Airconditioning