Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
De Klussenier Ron Pas in
Didam
[Terug naar plaats Didam]
Ontvang gratis offertes en bespaar tot 40% op diverse installatiebedrijven in
Didam en omgeving!

Maak hier uw keuze:
De Klussenier Ron Pas
Wilhelminastraat 112
6942 ET Didam

tel: 0316 340119

Extra informatie

Mijn naam is Ron Pas, ik ben getrouwd en woon met mijn gezin in Didam. Al een aantal jaar ben ik voor Didam, Arnhem en wijde omgeving beschikbaar voor alle klussen en verbouwingen in en om het huis.   
Na mijn LTS opleiding heb ik bij diverse bedrijven gewerkt. Ik ben begonnen als timmerman maar heb ook veel ervaring opgedaan met het plaatsen van systeemplafonds, keukens en diverse tuinwerkzaamheden. Naast mijn werk was ik altijd aan het klussen bij bekende waardoor ik mijn vakgebied erg uit heb gebreid. 
 
Op het gebied van keukens ben ik uw specialist. Niet alleen voor keukens maar voor alle klussen in en om het huis kunt u bij mij terecht, voor bijvoorbeeld het plaatsen van een complete badkamer, een VELUX dakraam, schilderwerk, isolatiewerk en wanneer u een nieuw tuinhuis wil laten plaatsen.  
 
Als Klussenier sta ik voor betrouwbaarheid en vakmanschap. Ik voorzie u graag van deskundig advies en denk graag met u mee over de mogelijkheden. Vooraf ontvangt u van mij een vrijblijvende offerte en ik reken geen voorrijkosten. Op geleverde werkzaamheden ontvangt u 12 maanden garantie. 
 
Wilt u met mij bespreken wat ik voor u kan betekenen of wilt u een vrijblijvende offerte? U kunt gerust contact met mij opnemen via de mail of voor direct contact kunt u bellen.