Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
Installatiebedrijf Peters Didam in
Didam
[Terug naar plaats Didam]
Ontvang gratis offertes en bespaar tot 40% op diverse installatiebedrijven in
Didam en omgeving!

Maak hier uw keuze:
Installatiebedrijf Peters Didam
Aalsbergen 3
6942SE Didam

tel: 0316-221877

Extra informatie

Van ambachtelijk naar totaal   
Installatiebedrijf Peters-Didam BV is uw totaal installateur wat zich met name gespecialiseerd heeft op loodgieters gebied. 
Voor de genoemde disciplines zijn wij uw specialist op gebied van nieuwbouw, renovatie, verbouw en kleine klussen namelijk; 
 
  • Zinkwerk ( Dakgoten, daken en al uw maatwerk ) 
  • Gas installaties 
  • Riool- afvoer installaties 
  • Sanitaire installaties 
  • Dakdekkers werkzaamheden 
  • Centrale verwarming 
  • Elektra 
  • Mechanische ventilatie 
 
Opdrachtgevers 
 
Onze opdrachtgevers ( Aannemers / woningbouwverenigingen ) huisvesten hoofdzakelijk in Oost-Gelderland, waarvoor wij als neven/onderaannemer, installatiewerkzaamheden uitvoeren in de woningbouw, utiliteit en renovatieprojecten. 
 
Maar ook op het gebied van particuliere nieuwbouw, verbouw, renovatie en reparaties staan wij klaar om de klant te woord te staan en mee te denken over oplossingen / aanpassingen voor desbetreffende installatie. 
 
Aan eventuele onvolkomenheden zullen wij dan ook veel zorg besteden, zodat u kunt blijven genieten van uw woning of huisvesting. 
 
Ontstaan 
 
In 1963 richtte Dhr. Jacobs afkomstig uit Wageningen, in Didam Installatiebedrijf Jacobs op en specialiseerde zich op het gebied van loodgieter en dakdekkerwerkzaamheden. 
Hij heeft het bedrijf jaren lang gerund, maar moest met het ouder worden besluiten om een opvolger te zoeken. Deze werd gevonden in zijn schoonzoon Dhr. H. Peters die in 1990 het installatiebedrijf overnam en zo ontstond Installatiebedrijf Peters-Didam. Dhr. Peters zag zijn bedrijf met 6 medewerkers uitgroeien tot wat het nu is. Een Installatiebedrijf met 20 medewerkers. 
 
Verhuizing 
 
Dit betekende dat er organisatorische aanpassingen nodig waren en na een aantal jaren improviseren werd het pand aan de Dijksestraat 4 te Didam toch echt te klein. 
Dhr. Peters besloot dan ook een nieuw bedrijfspand te laten bouwen op industrieterrein Kollenburg, aan Aalsbergen 3 te Didam, waar een verdere groei van het bedrijf tot de mogelijkheden behoort. In het jaar 2000 was deze gereed en vond de grote verhuizing plaats met volledige inzet van alle medewerkers. 
 
Engineering & uitvoering 
 
Dankzij onze gedegen werkvoorbereiding en efficiënte aanpak staat Peters-Didam garant voor kwaliteit & service tegen concurrerende prijzen. Bij de werkvoorbereiding ontwerpen vakmensen complete systemen; volledig op maat en naar wens van de opdrachtgevers. Ook in de uitvoering zijn de medewerkers vakbekwaam en leiden de zelfstandige monteurs de aankomende generatie op, zodat alle specifieke vakkennis binnen onze organisatie behouden blijft. 
 
Wet & Regelgeving 
 
Ook de eisen van bewoners, wet- en regelgeving, zorgden voor de benodigde aanpassingen in het bedrijf. 
Zo werd Installatiebedrijf Peters-Didam BV in 1994 Waarborginstallateur , hetgeen in 2003 door veroudering plaats moest maken voor KOMOinstal BRL 6001 en in 2006 Voor KOMOinstal BRL 6000. 
Alle certificaten hiervoor werden glansrijk behaald. 
 
Opvolging & toekomst 
 
Dhr. Peters besloot na jarenlange inzet voor het bedrijf, om rond te kijken naar een opvolger om het installatiebedrijf voort te zetten. Na enig speurwerk werd in 2009 de opvolger gevonden in de persoon van Dhr. D. Frenken en beiden kwamen tot een overeenkomst. 
Sinds April 2010 is Dhr. Frenken toegetreden tot de directie, om zo alle ins en outs van het  
edrijf te leren kennen om de komende jaren de taken van dhr. Peters over te nemen. 
Zo is de voortzetting van Installatiebedrijf Peters-didam BV gewaarborgd en zal Dhr. Frenken tezamen met de medewerkers de toekomst met vertrouwen tegemoet gaan.