Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
Spoelstra Installatiebedrijf in
Drachten
[Terug naar plaats Drachten]
Ontvang gratis offertes en bespaar tot 40% op diverse installatiebedrijven in
Drachten en omgeving!

Maak hier uw keuze:
Spoelstra Installatiebedrijf
De Bolder 4
9206AN Drachten

tel: 0512-518436

Extra informatie

Spoelstra technisch installatiebedrijf Drachten   
Al 25 jaar betrouwbaar installateur van cv-ketels, centrale verwarming, sanitair, ventilatie, airconditioning en uitvoerder van loodgieterswerk, dakwerk en zinkwerk.  
 
Zonne-energie met zonnepanelen 
 
In zonne-energie zit zoveel energie dat we de hele wereld kunnen voorzien van alle nodige energie zonder gebruik van fossiele brandstoffen, zoals kolen, olie en aardgas. Alleen zijn we nog niet in staat om deze energie efficiënt te gebruiken in onze huishouding of bedrijf. 
 
Een actieve manier om zonne-energie te gebruiken kan via: 
 
- Zonnepanelen (PV); elektriciteit opwekken met zonnestralen. 
Zonnepanelen in combinatie met Micro-Inverters is de oplossing voor elke situatie. 
- Zonnecollectoren (Zonneboiler); water verwarmen met zonlicht en het verwarmde water 
gebruiken voor douchen of verwarming. 
 
Wij kunnen u de mogelijkheden leveren en installeren in uw woning of bedrijf. Als onafhankelijk installatiebedrijf kunnen wij u vrijblijvend adviseren welke toepassing voor u aantrekkelijk kan zijn. Nodig ons uit voor een adviesgesprek en laat u informeren over de mogelijkheden om energie te besparen!  
 
Top 5 Energie besparen 
 
Iedereen weet dat energie alleen maar duurder wordt en dat dit een steeds belangrijker onderdeel wordt van onze woonlasten. 
 
Hierbij onze top 5 op basis van een jaarrendement 
 
1. Zonnepanelen installeren voor elektriciteit 80-100% 
2. Zonnecollector voor besparing op warmwater 50-60% 
3. Ecoflo van Burgerhout voor besparing warmwater 33% 
4. Zone regeling van Danfoss voor besparing op verwarming 23-46% 
5. Cv-installatie inregelen voor besparing op verwarming; 10-30%. 
 
Waterlekkages 
 
Waterlekkages van badkamers of hemelwater zijn grote ergernissen in de woning. De oorzaak is vaak een defect in de installatie of door ouderdom. Door ons jarenlange ervaring met het oplossen van lekkages in bestaande woningen weten we vaak snel wat er aan de hand is en hoe we het moeten oplossen. Onze bouwkundige- en installatiekennis komen we vaak tot een totaaloplossing die door 1 partij wordt opgelost. Vaak worden deze kosten ook nog (gedeeltelijk) gedekt door de opstalverzekering, afhankelijk van uw polis 
 
Duurzaam ondernemen 
 
Spoelstra wil graag op een verantwoorde wijze deelnemen aan de maatschappij. Het MVO-beleid is een speerpunt in onze organisatie en hierdoor krijgen kwaliteit, milieu en veiligheid volop de aandacht. Als installatiebedrijf leveren we waar mogelijk onze bijdrage aan duurzame oplossingen voor bouwen en verbouwen. Dat is goed voor de mensen, voor het milieu en voor de continuïteit van ons bedrijf.  
 
Erkende installateur Gas en Water 
 
Kiest u voor ons, dan maakt u altijd een veilige keuze, want wij zijn erkend installateur voor gas- en waterinstallaties. Wij zijn een gastechnisch en watertechnisch erkend Installateur van het Sterkin en voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Zo moeten wij beschikken over voldoende kennis en de juiste (meet)gereedschappen. Bovendien worden de installaties die de Erkend Installateur heeft aangelegd regelmatig geïnspecteerd. Meer info kunt u vinden op: www.erkendinstallateur.nl 
 
Voor alle vragen of het aanvragen van een vrijblijvende offerte, kunt u altijd contact met ons opnemen via de telefoon via e-mail. Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar van 7.30 tot 16.30 uur.

Specialiteit
 • Cv-ketel 
 • Radiatoren 
 • Vloerverwarming 
 • Sanitair 
 • Ventilatie 
 • Loodgieterswerk 
 • Dakwerk 
 • Zinkwerk 
 • Airconditioning 
 • Zonnepanelen 
 • Warmtepompen