Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
Installatiebedrijf Van den Berg Installateurs BV in
Ede
[Terug naar plaats Ede]
Ontvang gratis offertes en bespaar tot 40% op diverse installatiebedrijven in
Ede en omgeving!

Maak hier uw keuze:
Installatiebedrijf Van den Berg Installateurs BV
Vening Meineszstraat 1/A
6717AJ Ede

tel: 0318-614776

Extra informatie

Welkom bij Installatiebedrijf Van den Berg Installateurs BV   
Installatiebedrijf Van den Berg Installateurs BV is een elektrotechnisch installatiebedrijf. Wij ontwerpen, installeren en onderhouden elektrotechnische installaties in de utiliteit- en woningbouw. 
 
Onze opdrachtgevers zijn hotels, restaurants, produktiebedrijven, (gemeentelijke) overheden, projektontwikkelaars, woningbouwverenigingen, aannemers en partikulieren. 
 
Wij zijn op korte termijn in het bezit van KOMO Instal certificaat (BRL6000) en zijn door het NCP gecertificeerd als installatiebedrijf voor brandmeldinstallaties. 
 
Bedrijfsprofiel 
 
Een sterk team op het gebied van gas, water en elektra 
 
Groot zijn en toch klein blijven. Dan ben je qua prijs en service een interessante partner voor het MKB. Dat is dan ook de reden dat VandenBerg Installateurs uit Ede, Van de Blaak technische installaties en Van Grootheest CV- en loodgieterbedrijf, beide uit Harskamp, hun krachten hebben gebundeld. 
 
Het trio met samen meer dan 100jaar ervaring mag zich totaalinstallateur noemen. 'Die combinatie levert voor de klant alleen maar voordelen op', aldus Gert van den Berg, die samen met Martin van Beek en Jac. Van Grootheest de directie vormt.'We hebben nu in totaal 50 medewerkers maar al onze opdrachtgevers hebben net als bij een kleinschalig opererend bedrijf met maar één contactpersoon, dus één aanspreekpunt te maken'. 
 
De drie bedrijven bestrijken het totale scala werkzaamheden op het gebied van gas, water en elektra. Van den Berg en Van de Blaak hebben een overlap op het gebied van het (elektrotechnisch) installatiewerk, terwijl Van Grootheest zich uitsluitend toelegt op CV-installaties, dakbedekking-, riolering-, ontstoppings- en loodgieterswerk. Het werkgebied van het trio beslaat heel Midden-Nederland. 
 
NEN-normering 
 
Kwalitatief bevinden de bedrijven zich in het hoogste segment. De vakbekwame medewerkers staan altijd voor u klaar. Van advies, ontwerp en vrijblijvende offerte tot de aanleg van eenvoudig tot zeer complex installatiewerk, datacommunicatie, beveiliging en inspekties. Uitsluitend snel en kostenbewust uitgevoerd volgens de geldende NEN-normering. 
 
Belangrijke pijlers 
 
De technische ontwikkelingen volgen elkaar in snel tempo op en ook de overkoepelende instanties en de overheid scherpen hun eisen in de vorm van NEN-normering en ARBO voortdurend aan. Daarom is een van de belangrijkste aspecten de voortdurende bijscholing van de medewerkers. Professionalisme en specialisme zijn immers de pijlers van de drie bedrijven.

Specialiteit

VerlichtingsinstallatiesLicht/krachtDatanetwerken en telefooninstallatiesDomotica- en zorgsystemenInbraakdetektie- en camerasystemenBrandmeld- en ontruimingsinstallatiesInspectie - Service - Onderhoud Noodverlichting