Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
Mulder Eelde Installatiebedrijven in
Eelde
[Terug naar plaats Eelde]
Ontvang gratis offertes en bespaar tot 40% op diverse installatiebedrijven in
Eelde en omgeving!

Maak hier uw keuze:
Mulder Eelde Installatiebedrijven
Hoofdweg 92
9761EL Eelde

tel: 050-3091321

Extra informatie

Mulder Eelde Installatiebedrijven   
Welkom bij Mulder Eelde Installatiebedrijven. Mulder Eelde is een installatiebedrijf gevestigd in Eelde sinds 1929. Ons klantenbestand bestaat zowel uit particulieren als bedrijven. 
 
U kunt bij ons terecht voor vele installatie werkzaamheden. Wij werken in een ruim gebied o.a. Eelde, Paterswolde, Eelderwolde, Zuidlaren, Vries, Tynaarlo, Haren, Groningen, Assen e.om. Dus neem op uw gemak onze site door en stap binnen in de wereld die Mulder Eelde heet. 
 
Geschiedenis 
 
De oorspronkelijke naam van Mulder Eelde was Dekker Eelde. 
In 1929 richtte dhr. B.H.G. Dekker een smederij op. De smederij maakte van alles, zo kwam het ook dat er klanten langs kwamen met de vraag of Dekker Eelde ook waterleidingen kon aanleggen en fietsen kon repareren. Dit alles heeft geleid tot een steeds bredere reeks aan activiteiten van de firma. 
 
In 1969 heeft Dhr. R. Mulder het bedrijf overgenomen. In eerste instantie nog onder de naam Dekker Eelde. In 1979 is besloten de naam Dekker Eelde te wijzigen in Mulder Eelde. Sinds 2005 is het bedrijf in handen van Martin Mulder. 
 
Momenteel is Mulder Eelde een onderneming met een groep van negen medewerkers in dienst. Iedere medewerker beschikt naast een of enkele vakspecialismen over een brede inzetbaarheid. 
In de dagelijkse praktijk betekent dit dat er, afhankelijk van de omvang van een opdracht, een team van medewerkers gevormd wordt. Dit team krijgt de verantwoordelijkheid voor de juiste uitvoering van uw werkopdracht. 
 
Installatietechniek 
 
Waarom uw installatie werken laten uitvoeren door Mulder Eelde? 
 
Als het gaat om gas- en water aansluitingen kunt u nooit voorzichtig genoeg zijn. Wij kunnen dan ook met trots zeggen dat al onze vakmensen uiteraard alle kennis bezit om veilig, betrouwbaar en deugdelijk werk af te leveren. 
 
Maak een keuze om meer informatie te krijgen over onze diensten. 
 
Airconditioning, Dak & Zink werk, Elektriciteit, Gas & Water, Riolering, Sanitair, Service & Onderhoud, Storingsdienst, Ventilatie, Verwarming, Warmtebeeld camera & endoscope, Zonne-energie/Duurzame energie,