Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
Gebr De Rooij Installatiebedrijf in
Eemnes
[Terug naar plaats Eemnes]
Ontvang gratis offertes en bespaar tot 40% op diverse installatiebedrijven in
Eemnes en omgeving!

Maak hier uw keuze:
Gebr De Rooij Installatiebedrijf
Vlierberg 18
3755BS Eemnes

tel: 035-5311636

Extra informatie

Gebroeders de Rooij Bouw- en Installatiebedrijf b.v. is opgericht in 1991 door de broers John en Ton de Rooij en maakte, mede door hun vakmanschap een explosieve groei door.   
Vanaf begin 2004 voert Ton alleen de directie. Er zijn momenteel 26 vakmensen in dienst en er rijden 11 servicewagens langs de weg. Onze mensen zijn uitgerust met de modernste apparatuur en gereedschappen om alle voorkomende werkzaamheden snel en efficiënt te kunnen uitvoeren. 
 
Gebroeders de Rooij is gespecialiseerd in het verbouwen, uitbreiden en of aanpassen van woningen, kantoren en bedrijfspanden. 
 
Doordat wij zowel timmerlieden en installateurs in dienst hebben kunnen wij een compleet pakket aan diensten leveren waardoor de opdrachtgever slechts één aanspreekpunt heeft. 
 
Wij streven er dan ook naar onze opdrachtgever zo veel mogelijk te kunnen ontzorgen; Het project kunnen wij begeleiden van bouwaanvraag tot en met de stoffering. 
 
Bedrijfsprofiel gebroeders de Rooij. 
 
Onze opdrachtgevers zijn particulieren, beheermaatschappijen en vastgoedeigenaren. De werkzaamheden variëren van het ophangen van een lamp tot het realiseren van een compleet woonhuis of bedrijfspand. Onze vakmensen hebben naast de algemene kennis ieder hun eigen specialisme waardoor deze kennis binnen ons bedrijf gedeeld en overgedragen word. Wij zijn dan ook een erkend leerbedrijf met eigen leermeesters in dienst. Als bedrijf dragen wij graag bij aan het kennisniveau waarmee de volgende generatie het vak voort gaat zetten. In de meeste gevallen zetten deze leerlingen als gediplomeerd vakman hun loopbaan bij ons voort. Onze vaste particuliere opdrachtgevers welke ons om de paar jaar inschakelen weten zodoende wie ze over de vloer krijgen of vragen specifiek naar een bepaalde collega omdat het goed klikt. 
 
Jaarlijks begeleiden wij 3 tot 4 leerlingen uit verschillende stromen; VMBO, MBO en HBO. 
 
De HBOers begeleiden bij ons een werk van opname tot oplevering en gebruiken dit als afstudeerproject. Hierdoor komen ze met werkervaring van school wat de kansen op de arbeidsmarkt vergroot. 
 
Historie. 
 
Gebroeders de Rooij Bouw- en Installatiebedrijf b.v. is opgericht in 1991 door de broers John en Ton de Rooij en maakte , mede door hun vakmanschap een explosieve groei door. 
 
Vanaf begin 2004 voert Ton alleen de directie. Er zijn momenteel 25 vakmensen in dienst en er rijden 11 servicewagens langs de weg. Onze mensen zijn uitgerust met de modernste apparatuur en gereedschappen om alle voorkomende werkzaamheden snel en efficiënt te kunnen uitvoeren. 
 
Gebroeders de Rooij is gespecialiseerd in het verbouwen, uitbreiden en of aanpassen van woningen, kantoren en bedrijfspanden. 
 
Doordat wij zowel timmerlieden en installateurs in dienst hebben kunnen wij een compleet pakket aan diensten leveren waardoor de opdrachtgever slechts 1 aanspreekpunt heeft. 
 
Wij streven er dan ook naar onze opdrachtgever zo veel mogelijk te kunnen ontzorgen; Het project kunnen wij begeleiden van bouwaanvraag tot en met de stoffering 
 
Kwaliteit. 
 
Wij werken op traditionele wijze met hoogwaardige materialen en hopen hierdoor het werkniveau hoog te kunnen houden. Wij investeren in goed gereedschap en goed opgeleide vaklieden. Op de werkplek is alles netjes , het gereedschap word eind van de dag gereinigd en de bouwplaats geordend achter gelaten. Effectiviteit is nu eenmaal beter te behalen wanneer iemand niet de hele dag naar zijn spullen hoeft te zoeken.  
 
Daarnaast zijn wij gewend werkzaamheden in bewoonde situaties uit te voeren en de overlast tot een minimum te beperken. 
 
Ons motto is; wij gaan pas naar huis wanneer u tevreden bent!

Specialiteit
 • Bouw 
 • Aanbouw 
 • Verbouw 
 • Nieuwbouw 
 • Renovatie 
 • Onderhoud 
 • Vastgoed onderhoud 
 • Installatie 
 • Water en Riool installaties 
 • Gas installaties 
 • CV installaties 
 • Sanitair 
 • Dakwerken  
 • Zonne energie 
 • Zonnepanelen