Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
A.J. Loots Installatiebedrijven in
Eindhoven
[Terug naar plaats Eindhoven]
Ontvang gratis offertes en bespaar tot 40% op diverse installatiebedrijven in
Eindhoven en omgeving!

Maak hier uw keuze:
A.J. Loots Installatiebedrijven
Avignonlaan 14
5627 GA Eindhoven

tel: 040-2430910

Extra informatie

Welkom bij A.J. Loots Installatiebedrijven al meer dan 150 jaar uw partner in installatietechniek.   
A.J. Loots Installatiebedrijven is ook uw partner in duurzame energie. Al vele jaren ervaring met warmtepompen, zonneboilers en zonnepanelen. Tevens zijn wij door Remeha gecertificeerd als Evita installateur. Ook hebben wij sinds 1 april 2011 een informatiecentrum geopend op het gebied van duurzame energie welke op afspraak te bezoeken is. Heeft u interesse in een bezoek aan ons centrum voor duurzame energie, of heeft u vragen en/of opmerkingen, vul dan ons contactformulier in en we nemen z.s.m. contact met u op.  
 
Wilt u zien hoeveel stroom wij op dit moment opwekken met de PV-panelen op het dak van ons bedrijfspand, of wat de C02 uitstoot reductie is klik dan hier. Deze PV-cellen zijn actief sinds 15 maart 2011. 
 
Aangenaam 
 
Wanneer er op ons een beroep wordt gedaan, staan wij, indien nodig, binnen 24 uur bij onze klanten voor de deur. In spoedeisende gevallen helpen wij u dezelfde dag. Het wekt vertrouwen dat bij regelmatig bezoek dezelfde medewerkers aan de installaties en oplossingen werken. 
 
A.J. Loots Installatiebedrijven is er trots op dat het merendeel van de medewerkers al een groot aantal jaren bij haar in dienst is. 
 
Dit garandeert goede kennis van zaken, knowhow en kennis van de klant. 
A.J. Loots Installatiebedrijven 'Een vertrouwd gezicht' 
 
Onze professionele organisatie staat garant voor correcte, vlotte en adequate afhandeling van reparaties gestoeld op puur vakmanschap. 
 
De laatste jaren ontwikkelt A.J. Loots Installatiebedrijven zich steeds meer tot een totaal- leverancier voor al uw installatie-werkzaamheden, onderhoud en energiebehoeftes. 
 
Een voordeel daarbij is dat wij de laatste ontwikkeling op de voet volgen en snel beschikbaar hebben, zoals bijvoorbeeld warmtepompsytemen 
 
Wat is er nu logischer? Alles in een hand van de experts op dit gebied! 
 
Duurzaam 
 
Uw energierekening wordt elk jaar hoger. U kunt daar flink op bezuinigen, zonder comfort in te leveren. Wij als Bespaarinstallateur helpen u hierbij. Met innovatieve producten en slimme oplossingen die goed zijn voor uw portemonnee èn het milieu. 
 
Als Bespaarinstallateur kijken we met een scherp oog naar uw energieverbruik en wijzen we u graag op de (vele) bespaarkansen die ook in uw woning aanwezig zijn. Klik links in het menu voor meer info over bijvoorbeeld een keukenboiler, inregelen van de cv of een ventilatiebox. Bovendien hebben we veel kennis van duurzame energiebronnen die voor steeds meer woningen beschikbaar zijn, zoals zonnepanelen, zonneboiler en de warmtepomp. 
 
Kies ook voor een lagere energierekening. Neem contact op met ons voor concrete Bespaaradviezen, duurzame Bespaarproducten en Bespaardiensten die u direct geld opleveren. Plus de zekerheid van een zorgvuldige installatie door echte vakmensen. Energie besparen? U verdient 't. Met de installateur die z'n groene hart in uw voordeel laat spreken. 
 
U verdient 't met: A.J. Loots B.V. Uw Bespaarinstallateur!