Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
R & J Installatietechniek BV in
Eindhoven
[Terug naar plaats Eindhoven]
Ontvang gratis offertes en bespaar tot 40% op diverse installatiebedrijven in
Eindhoven en omgeving!

Maak hier uw keuze:
R & J Installatietechniek BV
Esp 205
5633AD Eindhoven

tel: 040-2645980

Extra informatie

R&J installatie Techniek BV, de vakbekwame installateur thuis op alle vlakken binnen de installatie techniek. We beheersen een brede kennis met jarenlange ervaring binnen ons team, dat garant staat voor de meest uiteenlopende taken binnen ons vakgebied. Indien gewenst kunnen wij het geheel voor u verzorgen, zoals bijvoorbeeld bouwkundige werkzaamheden als een schilder, metselaar of tegelzetter. Een selectie van onze meest voorkomende werkzaamheden:   
  • Centrale verwarming 
  • Verwarmingsketel vervanging 
  • Loodgieters werkzaamheden 
  • Luchtbehandelings werkzaamheden 
  • Sanitaire werkzaamheden 
  • Koeltechnische werkzaamheden 
  • Airconditioning 
  • Service en onderhoud 
 
 
Diensten 
 
Centrale Verwarming Met behulp van de meest recente technieken kunnen wij u nagenoeg elke soort verwarming installatie aanbieden die gewenst is. Wellicht is uw ketel reeds aan vervanging toe? Of had u graag een designradiator of plaatradiator bijgehangen gehad ? Wellicht wilt u bij de verbouwing van uw huis een vloerverwarming systeem met ruimte regeling ? Alles is uiteraard mogelijk en met u te bespreken, zodat er een installatie ontstaat die aan al uw wensen voldoet. 
 
Loodgieterswerk Elk onderdeel binnen het loodgieters wordt uitgevoerd door ons vakbekwaam en geschoold personeel. Of het gaat om een water of gasleiding, of dat u graag een nieuwe zinken of koperen dakgoot had gehad. Alles wordt gemonteerd en gecontroleerd volgens de laatste normen en voorschriften. 
 
Sanitaire techniek Samen met een van onze vaste sanitair leveranciers die beschikken over de meest recente showrooms, kunnen wij uw droom badkamer op maat realiseren. U wordt op locatie ingelicht over wat uw mogelijkheden zijn met betrekking tot uw wensen. Middels tekeningen en een 3d aanzicht krijgt u een goede indicatie van hoe uw nieuwe badkamer kan worden. Hierna wordt dan samen met ons de badkamer verder afgewerkt tot het gewenste resultaat. Ook voor de overige zaken kunnen wij zorg dragen zoals een tegelzetter en metselaar. 
 
Luchtbehandeling Ventilatie systemen met of zonder warmte terugwinning. Koeling en verwarming via de luchtinstallatie. Woonhuizen, kantoren of andere gebouwen. Wij hebben de kunde en kennis in dienst, om elk van deze installatie voor u naar behoren uit te voeren. Uiteraard alles volgens de laatste normen en voorschriften om een correcte installatie te garanderen. 
 
Airconditioning Of u graag in de zomer voorzien zou willen zijn van een splitunit om de kamer koel te houden. Of dat u een heel kantoor gekoeld dient te hebben wij kunnen het allemaal voor u realiseren. Er is momenteel enorm veel mogelijk in deze steeds vaker voorkomende installatie. Airconditioning is niet alleen maar het koelen van lucht, maar tevens ook het ontvochtigen en behandelen van lucht. Onze monteurs zijn STEK gecertificeerd welke nodig is om aan airco installaties te mogen werken. 
 
Service en onderhoud Service en onderhoud is een vak apart. We hebben apparte specialisten op dit gebied welke bekent zijn met de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied. De hedendaagse techniek maakt ketels en luchtinstallaties steeds complexer. Onze monteurs doen niets anders dan werken aan deze installaties wat een hoge kennis garandeerd. Onderhoud is uiteraard ook erg belangrijk aan een cv ketel. Onderstaande ziet u wat er kan gebeuren als het onderhoud achterwege blijft, immers voorkomen is beter als genezen. Voor een service contract om zorg te dragen aan uw ketel of luchtinstallatie bent u bij ons ook aan het juiste adres. We informeren u graag naar de mogelijkheden betreft een dergelijk contract. R&J Installatie Techniek is leverancier van onder andere Bosch. ATAG Remeha en Nefit cv ketels Wilt u graag een persoonlijk advies, dan kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen voor aan afspraak. 
 
R&J Installatie Techniek BV is in 1991 opgericht door dhr.R.J.M. Daems. Het bedrijf heeft zich in korte tijd mede dankzij een overname van G.Widlak verwarmingsindustrie in 1993 kunnen ontwikkelen tot een gerenommeerd werktuigbouwkundig installatiebedrijf. 
 
R&J Installatie Techniek BV is een bedrijf dat op alle vlakken binnen de bouwnijverheid actief is. De waarde van het bedrijf komt tot uitdrukking in de combinatie van vakmanschap, betrouwbaarheid en flexibiliteit in combinatie met een concurrerende prijs. 
 
Onze kennis beperkt zich niet alleen tot de woningbouw mede dankzij de regeltechnische kennis binnen ons bedrijf. Tevens beschikken we over personeel met een STEK certificering voor het werken aan koeltechnische installaties en airconditioning. 
 
Om u een installatie aan te bieden die betrouwbaar en verantwoord is begeleiden wij u van begin tot eind. Vanaf het ontwerp tot en met de oplevering wordt u persoonlijk door onze medewerkers begeleid. 
 
Uiteraard willen wij graag dat u klant blijft, dus ook bij het onderhoud van uw project zijn wij u graag van dienst. Kortom of het nu om het vervangen van een kraan gaat, of om het installeren van een uitgebreid inductie systeem we kunnen u te allen tijde van dienst zijn.