Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
Weernekers Elektrotechnisch Installatiebedrijf in
Geldermalsen
[Terug naar plaats Geldermalsen]
Ontvang gratis offertes en bespaar tot 40% op diverse installatiebedrijven in
Geldermalsen en omgeving!

Maak hier uw keuze:
Weernekers Elektrotechnisch Installatiebedrijf
Poppenbouwing 2
4191NZ Geldermalsen

tel: 0345-681709

Extra informatie

Welkom bij Weernekers Elektro   
Weernekers is al meer dan 35 jaar thuis in elektro. We zorgen voor elektrotechnische installaties bij particulieren, in woningen, utiliteiten, industrie en projecten. Daarbij nemen we niet alleen de realisatie voor onze rekening, maar tekenen we ook voor het ontwerp. En indien nodig komt Weernekers Elektro met gedegen advies. 
 
Bedrijfsprofiel 
 
Weernekers Elektro is een middelgroot installatiebedrijf. Daardoor hebben we de capaciteit en de kennis om grote en complexe projecten aan te pakken. Maar ook de flexibiliteit die nodig is voor vakspecifiek maatwerk. Grote en kleine aannemers doen een beroep op ons voor de bouw van nieuwe installaties. Bedrijven, corporaties, instellingen, maar ook particulieren weten ons te vinden voor modernisering, uitbreidingen of onderhoud van bestaande systemen. 
 
Ervaring 
 
Ervaring is voor ons niet alleen de know how van 35 jaar installatietechniek, maar ook een betrouwbare organisatie met een goede projectadministratie. Op deze manier kunnen we altijd overzicht houden en onze klanten duidelijkheid geven omdat we nauwkeurig inzicht hebben in de voortgang van alle projecten. 
 
Flexibiliteit 
 
Weernekers Elektro weet als geen ander hoe belangrijk het is om aan te sluiten bij de planning van opdrachtgevers. Zo kunnen projecten snel, kostenefficiënt èn op tijd worden gerealiseerd. 
Inspelen op de organisatie van onze opdrachtgevers, daar is flexibiliteit voor nodig. Daarom werkt Weernekers Elektro met korte lijnen. Maar flexibiliteit betekend ook dat klanten altijd een beroep op ons kunnen doen. 
 
Vakmanschap 
 
Geen vakwerk zonder vakmanschap. Daarom stelt Weernekers Elektro hoge eisen aan zijn medewerkers; niet alleen op het gebied van handvaardigheid en opleidingen, maar ook van representativiteit. 
Vakmanschap houdt voor ons ook in dat we in staat zijn uw wensen te vertalen in praktische toepassingen. In specifieke situaties werkt Weernekers Elektro samen met professionele adviseurs. 
Ons complete productassortiment en dienstenpakket biedt een breed spectrum aan mogelijkheden. Weernekers Elektro adviseert en realiseert, die oplossing die het best bij u past. En daarbij voldoen onze installaties vanzelfsprekend aan de hoogste kwaliteitsnormen èn wordt gelet op duurzaamheid. 
 
Komo Instal 
 
Kwaliteit is een belangrijk aspect in onze organisatie, daarom zijn wij Komo Instal gecertificeerd. Dit is een door Kema Quality B.V. afgegeven kwaliteitsverklaring voor de installatiebranche. 
Installaties die door ons worden gerealiseerd in woning- en utiliteitsbouw, worden door vakbekwame monteurs aangelegd, zijn veilig en voldoen aan de gestelde regels. Komo Instal staat niet alleen voor de kwaliteit van het eindproduct. Ook de processen bij het ontwerp, de projectbegeleiding, de logistiek en de projectadministratie verlopen volgens vastgelegde richtlijnen. 
 
We zijn gecertificeerd voor de drie deelgebieden zoals beschreven in de BouwRichtLijn 6000: 
 
6000-1 Elektrotechnische installatie van individuele woningen  
6000-2 Middelgrote elektrotechnische installaties (tot en met 80A) van bouwwerken,  
anders dan individuele woningen  
6000-3 Grote elektrotechnische installaties (>3 x 80A) van bouwwerken, anders dan  
individuele woningen.  
Door deze certificering zijn wij bevoegd iedere laagspanningsinstallatie voor u te realiseren, van ontwerp, tot aanleg en eindkeuring. 
 
maakt werk van: 
 
- elektrische installaties 
- datanetwerken 
- beveiliging 
- gebouwbeheersystemen 
- intercom installaties 
- noodverlichting 
- service 
- onderhoud 
- ontwerp 
- advies 
- keuringen