Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
Installatiebedrijven BOG installatie B.V in
Geleen
[Terug naar plaats Geleen]
Ontvang gratis offertes en bespaar tot 40% op diverse installatiebedrijven in
Geleen en omgeving!

Maak hier uw keuze:
Installatiebedrijven BOG installatie B.V
Marisstraat 59
6165 AR Geleen

tel: 046 - 4104004

Extra informatie

Installatiebedrijven BOG installatie B.V, Geleen   
BOG Installatie uit Geleen is een vakkundig installatiebedrijf voor de aanleg van centrale verwarming, het onderhouden en repareren van cv-installaties, het installeren van sanitair, het verhelpen van lekkages en het aanleggen van leidingen voor particulieren en aannemers. Wij bieden onze klanten een snelle service, een scherpe prijs en constante kwaliteit van onze producten en diensten. De ervaren loodgieters en installateurs van BOG Installatie zijn met name werkzaam in Midden-Limburg en Zuid-Limburg, zoals Geleen, Sittard, Heerlen, Roermond en Maastricht. 
 
BOG voor particulieren 
 
Particulieren kunnen bij ons uitstekend terecht voor de meest uiteenlopende installatie- en loodgieterswerkzaamheden. Kijkt u gerust rond op onze website voor meer informatie over onze diensten en bekijk ook onze webshop voor een ruim assortiment sanitair, cv-ketels, boilers, geisers, radiatoren en meer. 
 
 
BOG voor aannemers 
 
Wij willen onder de aannemerij onze naamsbekendheid verstevigen en een vertrouwensrelatie opbouwen met opdrachtgevers. Onze monteurs hebben geruime kennis en ervaring en zijn voor bedrijven een oplossing om mankrachten te verstevigen, te ondersteunen of tijdens drukke perioden op te vangen. 
 
Werkgebied 
 
Onze loodgieters en installateurs zijn actief in Midden-Limburg en Zuid-Limburg, zoals Geleen, Sittard, Heerlen, Roermond en Maastricht. 
 
Voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte of het maken van een afspraak, kunt u contact opnemen via de onderstaande gegevens.