Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
RR Elektro in
Geulle
[Terug naar plaats Geulle]
RR Elektro
Hulserstraat 58
6243BP Geulle

tel: 06-46594708

Extra informatie

RR elektro is een jong dynamisch elektrotechnisch bedrijf dat staat voor kwaliteit, vakmanschap en service. De combinatie van kennis, ervaring en gedrevenheid heeft gezorgd voor het ontstaan van een goede krachtige onderneming. De kritische succesfactoren zijn excellence in uitvoering en handhaving van een low profile organisatie, waardoor directe lijnen en scherpe prijzen kunnen worden gegarandeerd.   
Initiatiefnemer van RR elektro is een enthousiaste elektrotechnicus die jarenlange ervaring heeft met elektrotechnische installaties in de woningbouw, de utiliteitsbouw en de industrie. 
 
Graag geven wij u duidelijk informatie en advies over allerlei installaties die aansluiten op uw persoonlijke wensen. 
 
Ons bedrijf richt zich op de aanleg van elektrotechnische licht-, sterk- en zwakstroominstallaties voor bedrijven en particulieren. 
Wij bespreken uw plannen, ontwikkelen en nemen ze voor u in uitvoering. Hierdoor mag u rekenen op een zo optimaal mogelijke installatie. Van eenvoudige handbediening tot volledig automatische besturing. Wij zijn o.a. actief in bedrijfsruimten , kantoorgebouwen, scholen, winkels en woningen.  
 
Wat kunnen we voor u betekenen? 
 
Om het creëren en onderhouden van goede installaties te vereenvoudigen, kan RR elektro optreden als een geïntegreerde leverancier van alle producten en diensten die verband houden met elektrotechnische installaties in de woningbouw, utiliteitsbouw en (semi)industrie. De kracht van RR elektro ligt in de manier waarop producten en diensten aan elkaar worden verbonden. Op die manier heeft u één aanspreekpunt, of het nu gaat om het plannen, het aanschaffen van het materiaal, het installeren of het onderhoud van de installaties.  
 
Onze kernactiviteiten omvatten het installeren, repareren, onderhouden, demonteren, organiseren en verkopen van elektrotechnische installaties zoals licht-, kracht- en zwakstroominstallaties. Na oplevering behoort preventief onderhoud tot de mogelijkheden, eventueel op contractbasis. 24uurs service is mogelijk. Inspecties kunnen worden uitgevoerd; inspecties ten aanzien van verdelers, noodverlichting etc. 
Aangezien wij samenwerken met vaste partners kunnen wij ook andere installaties aanbieden op het gebied van verwarming, airconditioning, gas, water en sanitair.