Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
Installatiebedrijven F W Zillig in
Gorinchem
[Terug naar plaats Gorinchem]
Ontvang gratis offertes en bespaar tot 40% op diverse installatiebedrijven in
Gorinchem en omgeving!

Maak hier uw keuze:
Installatiebedrijven F W Zillig
Papland 14
4206CL Gorinchem

tel: 0183-631178

Extra informatie

Het betrouwbare loodgietersbedrijf in Gorinchem  Een ervaren loodgietersbedrijf uit Gorinchem 
 
Installatiebedrijven F W Zillig is een erkend loodgieters/installatie bedrijf. Wij bestaan sinds 1934 en staan bekend om onze hoge kwaliteit en goede service. Ons familiebedrijf heeft ruim 75 jaar ervaring en vindt haar oorsprong in de oude binnenstad van Gorinchem. Sinds maart 2003 zijn wij gevestigd in een nieuw bedrijfspand op industrieterrein Papland te Gorinchem. Hier vindt u onze showroom waar u een keuze kunt maken uit ons ruime assortiment. Ons team bestaat uit ca. 10 medewerkers in zowel de binnen als de buitendienst. 
 
Wij bieden professionele constructie- en renovatiewerkzaamheden en hebben een 24 uursservice voor noodgevallen. Zowel particulieren als bedrijven vertrouwen al jaren op onze expertise. Ons loodgietersbedrijf uit Gorinchem staat garant voor kwaliteit en zorgt ervoor dat iedere opdracht compleet en naar volledige tevredenheid wordt uitgevoerd. Neem contact met ons op als je een loodgieter nodig hebt of als u andere vragen heeft. 
 
Onze diensten 
 
Particulieren en bedrijven kunnen terecht bij Zillig Loodgietersbedrijf uit Gorinchem voor verschillende loodgieters- en installatiewerkzaamheden. 
 
Onze specialisatie: 
 
 • Sanitair  
 • Badkamers 
 • Waterleidingen 
 • Gasleidingen 
 • Centrale verwarming 
 • Lood- en zinkwerken 
 • dakgoten 
 • Hemelwaterafvoerleidingen. 
 • Rioleringen 
 • Verstoppingen 
 
Onze garanties 
 
Wij garanderen gedegen kwaliteit in al onze loodgieterswerkzaamheden. Daarbij is onze 24/7 spoedservice snel ter plekke om u te helpen bij onvoorziene schade aan uw installatie. Daarnaast geven wij altijd een degelijk advies en maken wij heldere afspraken over al onze werkzaamheden.  
 
Het professionele loodgietersbedrijf waar u altijd op kunt bouwen 
 
Wilt u uw badkamer of centrale verwarmingen laten renoveren? Of bent u misschien geïnteresseerd in een nieuwe toilet? Wat u wensen ook zijn, wij hebben de expertise en de ervaring in huis om deze te realiseren. Het loodgieter vak zit al jaren in ons bloed. Het bedrijf is een moderne en dynamische onderneming waar servicegerichtheid en kwaliteit steevast de boventoon voeren. Ons team van specialisten kan alle loodgieterswerkzaamheden tot volle tevredenheid voor u uitvoeren. Wij zijn de aangewezen partij voor zowel particulieren als bedrijven. In de loop der jaren hebben wij een aanzienlijk vast klantenbestand weten op te bouwen, die overtuigd zijn van onze professionaliteit en doelgerichte oplossingen. 
 
Voor het installeren van cv- en warmwatertoestellen, het onderhoud en de service daarvan, zijn wij uw betrouwbare adres. Een van onze specialismen is het ontwerpen en verbouwen van bad- en toiletruimten en wordt door ons met zorg en toewijding uitgevoerd. Daarnaast behoort het bedekken van daken en alle rioleringswerkzaamheden ook tot ons vakgebied. Alles wat u mag verwachten van een allround loodgietersbedrijf kunnen wij u bieden. Tel daar ons vriendelijke personeel en onze tijdige levering bij op en u komt tot een logische en onontkoombare conclusie. En dat is dat de enige keuze voor gedegen loodgieterswerk Loodgietersbedrijf F W Zillig is. Het loodgietersbedrijf uit Gorinchem waar u altijd op kunt bouwen. 
 
Sinds november 2007 is Frits jr. werkzaam in het bedrijf. De vierde generatie Zillig in het installatiebedrijf inmiddels. Hiervoor heeft hij gedurende een aantal jaren zijn ervaring opgedaan bij een onderneming die gespecialiseerd is in klimaatbeheersing. Zillig is een echt familiebedrijf, en zo profileren we ons ook. Onze werkwijze komt heel anders over dan die van grote installateurs. Daar heerst in veel gevallen anonimiteit. We gaan uit van persoonlijke benadering om een zo goed mogelijke relatie op te bouwen.  
Onze vaste opdrachtgevers zijn onder meer: 
 
 • Poort6 Gorinchem 
 • Gemeente Gorinchem 
 • Damen Shipyards Gorinchem 
 • Promelca Vreugdenhill Gorinchem 
 • Akzo Groot-Ammers 
 
Zillig vierde generatiefacebook loodgietersbedrijf zillig 
 
Loodgietersvoorzieningen in Gorinchem en omstreken 
Installatie, reparatie en constructie van badkamers en keukens 
 
Een nieuwe badkamer of keuken is natuurlijk een prachtig vooruitzicht, maar er komt heel wat bij kijken. Gelukkig zijn wij er om u te assisteren bij het professioneel installeren, renoveren en repareren van uw badkamer of keuken. Wij doen dit uiteraard volgens uw persoonlijke wensen. Onze vakmensen werken snel, accuraat en met oog voor detail. Wij kunnen bestaande keukens en badkamers zodanig aanpassen dat deze er weer als nieuw uitzien. Maar ook voor de gehele professionele installatie van uw nieuwe keuken of badkamer kunt u bij ons terecht. Wij zien het als een persoonlijke uitdaging om het werk snel, maar met gedegen kwaliteit voor u te realiseren. Door onze ervaring met dergelijke opdrachten hebben wij veel kennis opgedaan die wij op positieve wijze kunnen toepassen op de hedendaagse opdrachten. Voor verdere informatie over onze werkzaamheden met betrekking tot de installatie, reparatie en constructie van badkamers en keukens kunt u ons altijd even bellen of op een andere manier contact met ons opnemen. 
 
Loodgieters- en rioleringswerkzaamheden 
 
Ons loodgietersbedrijf voorziet in alle loodgietersvoorzieningen in Gorinchem en omstreken. Voor passende oplossingen, een professionele toepassing,voltooiing van een groot aantal loodgieters- en rioleringswerkzaamheden zijn wij uw partner. Hebt u problemen met uw riolering, lekt uw kraan of is uw afvoer verstopt? Ons bedrijf is er voor u. Ook met onderhoud, reparaties en herstelwerkzaamheden kunnen wij u helpen. Ons team van specialisten staat u bij met raad en daad en voorziet u altijd van duidelijk en helder advies. Zij werken daarbij snel en efficiënt en stellen uw wensen en eisen voorop. Voor al uw sanitaire voorzieningen hebben wij eveneens de specialisten in huis die u kunnen bijstaan en deze op doelgerichte wijze kunnen installeren, repareren en onderhouden. Onze medewerkers vertellen u graag meer over het dienstenpakket met betrekking tot onze loodgietersvoorzieningen. 
 
24/7 service bij spoedklussen 
 
Een ongeluk met betrekking tot uw loodgietersvoorzieningen kan helaas zomaar gebeuren. Door intensief gebruik zijn deze voorzieningen, onderhevig aan slijtage en schade. Dit kan in veel gevallen voor aanzienlijke problemen zorgen. Helemaal als het een overstroming of een probleem met de riolering betreft. Dit zijn twee voorbeelden van zaken die directe aandacht nodig hebben van een loodgieter specialist. Gelukkig staat ons team van loodgieter specialisten altijd voor u klaar. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar en helpen u direct. 
 
Onze garanties als loodgieter uit Gorinchem 
Snel, betrouwbaar en doeltreffend 
 
Wanneer u Zillig uit Gorinchem inhuurt, weet u zeker dat u kwaliteit geleverd krijgt. Wij werken snel, doelgericht en met een doeltreffend resultaat. Vandaar dat wij uitermate betrouwbaar zijn als bedrijf voor uw loodgieters in Gorinchem en omstreken. Ons uitgebreide klantenbestand staat garant voor deze betrouwbaarheid. Wij streven dan ook altijd perfectie na in onze diensten. De medewerkers van Zillig staan dag en nacht voor u klaar met raad en daad. Het zijn stuk voor stuk professionals die mede door het volgen van verschillende bijscholingstrainingen volledig op de hoogte zijn van de recentste ontwikkelingen. Doe er uw voordeel mee en neem contact met ons op. Als het echt helemaal goed moet, dan is Loodgietersbedrijf F W Zillig de enige logische keuze.  
 
Goede afspraken, hoogwaardige service 
 
Ons bedrijf werkt altijd met duidelijke afspraken. Dit schept helderheid in de samenwerking tussen beide partijen. U weet wat u kunt verwachten en wij weten wat ons te doen staat. Eerlijk en overzichtelijk. Ons team levert daarbij steevast hoogwaardige service in alle loodgieterswerkzaamheden in Gorinchem zowel binnen en buiten de regio. Dit is een van de belangrijkste strevens van ons bedrijf. Het is natuurlijk zaak dat de werkzaamheden op correcte en volledige wijze worden uitgevoerd, maar het is minstens zo belangrijk dat de servicegerichtheid van eenzelfde kwaliteit is. Het versterkt elkaar immers. Voor een totaalpakket van diensten en service zijn wij uw partner. 
 
Gedegen kwaliteit 
 
Uw tevredenheid is ons uitgangspunt, want bij ons is de klant nog altijd koning. De afspraken die Zillig loodgietersbedrijf met de klant maakt komen we dus altijd na. Wij kunnen dan ook vol overtuiging zeggen dat menig opdrachtgever steevast bij ons terugkomt. Dit vanwege de persoonlijke en vriendelijke werkwijze. De garantie is dat we kwaliteit, vakmanschap en servicegerichtheid leveren.