Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
Voerman Installatiebedrijf in
Groenlo
[Terug naar plaats Groenlo]
Ontvang gratis offertes en bespaar tot 40% op diverse installatiebedrijven in
Groenlo en omgeving!

Maak hier uw keuze:
Voerman Installatiebedrijf
Marhulzenweg 43
7141CR Groenlo

tel: 0544-461775

Extra informatie

Voerman Installatiebedrijf, Groenlo   
U kunt bij Voerman Installatiebedrijf terecht voor installatiewerk, loodgieterswerk en dakwerkzaamheden in de omgeving van Groenlo, Liemers, Betuwe, Achterhoek en Duiven. Voerman Installatiebedrijf staat voor kwaliteit, service en betrouwbaarheid. Dat is wat de klant wil en ook verdient. Het team van Voerman Installatiebedrijf telt momenteel in totaal elf mensen. Twee daarvan zijn volop aan het werk in het onderhoud en de serviceverlening. Een team van zes installateurs is continu aan het werk in de nieuwbouw voor het leveren van complete klimaatinstallaties, sanitair en zinkwerk. Naast verbouwingen en kleinschalige nieuwbouwprojecten doen we onder andere veel renovatiewerkzaamheden samen met enkele vaste aannemingsbedrijven. Ook hebben wij enkele monteurs in dienst met veel ervaring in het echte ambachtelijke werk zoals zinken dakgoten. 
 
 
Storingsdienst 
 
Voor het uitvoeren van onderhoud en reparaties aan met name cv installaties, beschikken wij over onze eigen servicedienst. Wij zijn 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar voor storingen. 
 
Offerte aanvragen 
 
Wilt u een prijs opvragen voor de installatie van uw cv-ketel, radiatoren, vloerverwarming, hemelwaterafvoeren of badkamer? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via onderstaand contactformulier. U kunt rekenen op een overzichtelijke en scherpe offerte.