Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
P B Vos VOF Installatieburo in
Groningen
[Terug naar plaats Groningen]
Ontvang gratis offertes en bespaar tot 40% op diverse installatiebedrijven in
Groningen en omgeving!

Maak hier uw keuze:
P B Vos VOF Installatieburo
Lamsoor 12
9738AL Groningen

tel: 050-5718736

Extra informatie

P B Vos VOF Installatieburo is een allround Installatieburo die al uw wensen op installatietechniek en zonne energie kan vervullen.   
Wij zijn gevestigd in de stad Groningen en bedienen van hier uit al 40 jaar onze klanten in en om de regio Groningen en noord Drenthe. 
 
 
Wij hopen u middels deze site een indruk te geven van onze ervaring op het gebied van verwarmingstechniek, gas, water en electra. 
 
P B Vos VOF Installatieburo een erkend installatiebedrijf en lid van Uneto-Vni. 
 
Piet Vos is voorheen in dienst geweest bij verschillende installatieburo’s en startte in 1970 samen met zijn broer een eigen bedrijf. In 1980 zette hij zelfstandig installatieburo P.B. Vos op. Het bedrijf is gespecialiseerd in zoals hij zelf zegt "alles wat met verwarming te maken heeft" daarnaast verrichten wij de meest voorkomende loodgieterswerken. 
 
P B Vos VOF Installatieburo besloot als een van de eerste bedrijven aandeelhouder te worden van de Energiewacht. Volgens Piet Vos is het een goede samenwerking. In principe versterk je elkaar en dat is een mooie basis om samen te werken en het zorgt voor een goede service en kwaliteit. Wij vervangen ketels in opdracht van de energiewacht en doen het onderhoud. Ook worden wij vaak gevraagd bij het oplossen van rookgaszijdige en hydraulische storingen. 
 
Ook voor gebouwgebonden verwarmingsinstallaties cascade-opstellingen en grootvermogen cv-ketels werken wij regelmatig samen met Energiewacht. 
 
Ondanks de passie voor zijn werk heeft Piet Vos besloten te stoppen met werken. Zijn zoon Karel heeft het gehele bedrijf over genomen en gaat op dezelfde voet verder. Piet Vos is blij dat zijn zoon de zaak over neemt, maar heeft het moeilijk om afstand van de zaak te nemen. Sommige klanten ken ik al 45 jaar. Daar bouw je een leuke band mee op: van sommige klanten krijg ik nog steeds een geboorte of kerstkaartje. 
 
Duurzame techniek: 
 
Energiebesparing is een mooie uitdaging en een goede investering. 
 
Naast het verduurzamen van cv-installaties, hebben wij ons ook toegelegd op het plaatsen en berekenen van pv-installaties. Hiervoor zijn wij een systeem partnerschap aangegaan met Zentral-Solar Duitsland.