Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
Hulleman Installatiebedrijven in
Heerde
[Terug naar plaats Heerde]
Ontvang gratis offertes en bespaar tot 40% op diverse installatiebedrijven in
Heerde en omgeving!

Maak hier uw keuze:
Hulleman Installatiebedrijven
Eperweg 37
8181EV Heerde

tel: 06-23175731

Extra informatie

Hulleman Installatiebedrijven is een jong installatiebedrijf in Heerde dat zich toelegt op het uitvoeren van installaties in uw huis of bedrijf. Op het gebied van installatietechniek bent u bij mij aan het juiste adres. Mijn naam is Henk Hulleman. Al meer dan 25 jaar ben ik de aangewezen partij voor kwaliteit en duurzame oplossingen met betrekking tot installatietechniek. Sinds vorig 1 september 2011 ben ik voor mezelf begonnen.   
Ik sta voor u klaar met gedegen advies en doelgerichte actie. Ik werk snel, netjes en met oog voor het esthetische aspect. Wilt u installatiewerk van het hoogst mogelijke niveau? Dan is Installatiebedrijf Hulleman uw installatiebedrijf bij uitstek. Neemt u voor meer informatie vrijblijvend contact met mij op.

Diensten 

Installaties 
 
Cv-installaties 
 
Voor een nieuwe installatie, vervanging of uitbreiding van een cv kunt u bij mij terecht. Ik zorg ervoor dat u de cv krijgt die past bij uw situatie en werken vanuit een duurzaam en milieuvriendelijk uitgangspunt. 
 
Gasinstallaties 
 
Het aanleggen van een gasinstallatie is precies werk. Er worden exacte berekeningen gemaakt om ervoor te zorgen dat uw installatie goed en veilig functioneert. Gasleidingen zijn van koper, staal of kunststof, al naar gelang de locatie en situatie. Ik ben een erkend gastechnisch installatiebedrijf en zorg ervoor dat alles conform de eisen gerealiseerd wordt. 
 
Waterleidingen 
 
Ik leg allerlei soorten waterleidingen aan. In sommige gevallen zelfs tot complete installaties. Als het doel van de waterinstallatie bekend is, maak ik een nauwkeurige berekening om de waterdruk en de diameter van de waterleiding correct op elkaar af te stemmen. 
 
Riolering 
 
Aanleg van riolering dient zo nauwkeurig mogelijk uitgevoerd te worden. Het project dient in één keer geklaard te worden, zodat u geen onnodige overlast of kosten gepresenteerd krijgt. Het is een vieze klus en zorgt voor veel schade. Ik werk zorgvuldig en zorg ervoor dat u hier zo min mogelijk last van heeft.  
 
Sanitair 
 
Badkamer 
 
Uw bestaande badkamer vernieuwen, restaureren of misschien een geheel nieuwe badkamer laten maken? Dan heeft u het beste sanitair nodig. Ik heb een ruime keuze aan sanitair voor u. Bezoek vrijblijvend mijn showroom om mijn assortiment te bekijken. Wilt u het liever zelf doen? Geen probleem. Neem contact met mij op om u te adviseren over het aanleggen van sanitair.  
 
Toilet 
 
Wilt u een nieuw toilet? Of hebt u een oud type toilet dat u wilt vervangen voor een nieuwer model? Ik regel het snel, vakkundig en met oog voor het esthetische aspect. Want het moet natuurlijk wel bij de rest van uw interieur passen.  
 
Alle diensten op een rij: 
 
•CV-installatie-vloerverwarming 
•CV-ketels en geisers 
•Waterinstallaties 
•Gasinstallaties 
 
Maar ook: 
 
•Goten (zink of koper) 
•Tegelwerk 
•Sanitair 
•Lood en zink werken (en oude ambachtelijke reparaties) 
•Aanleg en ontstoppen van riolering (hogedruk-afveermachine) 
•Ontstoppen door middel van een rioolinspectiecamera 
•Aansluiten van keuken/badkamer 
•Dakbedekking (roofing of EPDM)