Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
Installatiebedrijven Semmekrot BV in
Hengevelde
[Terug naar plaats Hengevelde]
Installatiebedrijven Semmekrot BV
Goorsestraat 16
7496AD Hengevelde

tel: 0547-333226

Extra informatie

INSTALLATIETECHNIEK SEMMEKROT BV IN HENGEVELDE   
Wij zijn een allround installatiebedrijf met 14 gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers. Wij hebben ons ontwikkeld tot een totaalinstallateur voor de utiliteit, de agrarische sector, veeteelt en woningbouw. 
 
ONZE DIENSTEN 
 
Wij zijn uw partner voor al uw elektrotechnische installaties, rioleringswerkzaamheden, gas, water, centrale verwarming en ventilatie. Verder zijn wij gespecialiseerd in klimaatbeheersing en verlichting in de agrarische- en veeteeltsector. Wij staan voor een goede service en verlenen dan ook een 24-uurs servicedienst voor storingen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor advies en installatie van duurzame installaties zoals zonnepanelen, een zonneboiler of een warmtepomp. Bij ons kiest u voor kwaliteit, service en vertrouwen.  
 
- Service/onderhoud 
- Gas & water 
- Sanitair - Elektra 
- CV 
- Agrarisch  
 
Installatietechniek Semmekrot bestaat inmiddels ruim 60 jaar. Wij zijn een servicegericht bedrijf dat werkzaam is in renovatie, onderhoud en nieuwbouw. Tevens hebben wij ons gespecialiseerd in duurzame technieken. Binnen ons familiebedrijf werken momenteel 14 medewerkers. Daarnaast hebben wij gedurende het jaar verschillende stagiaires. Wij zijn een erkend leerbedrijf en vinden het belangrijk om te investeren in de toekomst. 
 
Installatietechniek Semmekrot werkt onder andere voor de woningbouwvereniging Ambt Delden, diverse MKB, particulieren en veel agrarische bedrijven waar wij garant staan voor een 24-uurs serviceverlening. 
 
U kunt bij ons terecht voor onderhoud of aanleg van uw verwarming, water- en gasinstallaties, luchtbehandeling, elektra, sanitair, dakwerk, zinkwerk, riolering en diverse duurzame installaties. Kortom wij zijn een allround installatiebedrijf dat u van A tot Z kan begeleiden tijdens uw verbouwing. Bij ons kiest u voor vertrouwen, deskundigheid en zekerheid. 
 
Erkenningen  
 
◾Lid van Uneto-VNI 
◾Kenteq - Erkende leerschool 
◾VCA 
◾SterkIn

Specialiteit
  • Service/onderhoud  
  • Gas & water  
  • Sanitair  
  • Elektra  
  • CV  
  • Agrarische sector