Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
Van mook en bakker Installatiebedrijven in
Hippolytushoef
[Terug naar plaats Hippolytushoef]
Ontvang gratis offertes en bespaar tot 40% op diverse installatiebedrijven in
Hippolytushoef en omgeving!

Maak hier uw keuze:
Van mook en bakker Installatiebedrijven
Belterlaan 24
1777 HM Hippolytushoef

tel: 0227-592777

Extra informatie

Welkom bij Van mook en bakker Installatiebedrijven   
Van mook en bakker Installatiebedrijven is een absoluut begrip op de Wieringen. Met onze ervaren en goed opgeleide medewerkers werken wij voor particulieren, bouwbedrijven,woningbouwverenigingen en overheid. Door de allround kennis en ervaring van onze mensen, kunnen wij uw werkzaamheden vakkundig uitvoeren en flexibel inplannen. Bij onze dienstverlening staan service, kwaliteit en vertrouwen centraal. 
 
Alvorens wij de werkzaamheden uitvoeren adviseren wij u deskundig over de betreffende mogelijkheden. Vervolgens voorzien wij u van een voorstel op maat afgestemd op uw wensen en verwachtingen. Dit uiteraard geheel vrijblijvend. 
 
Bespaar met duurzame energie 
 
duurzaam huis 
 
Indien u uw woning op een duurzame manier wilt verwarmen biedt M&B verschillende oplossingen. Zo kunt u met een zonnecollector optimaal genieten van meer warm water en daarmee gelijk het milieu steunen. De zon is immers een gratis energiebron, waarom zou u daar geen gebruik van willen maken? Mocht u meer willen weten over duurzaam verwarmen neem dan contact met ons op. 
 
Dak en zinkwerk 
 
Dakbedekkingen 
 
Dakbedekking zorgt er voor dat u bescherming heeft op uw vastgoed en het regenwater de afvoer. Moderne en traditionele systemen kunnen door ons worden verzorgd. De levensduur van uw dak wordt mede bepaald door vakkundig, regulier dakonderhoud. Een onderhoudscontract van Installatiebedrijf Van Mook en Bakker biedt uitkomst. Van alle inspectie- en reparatiewerkzaamheden inzake dakbedekkingen. 
 
Zinken – koperen goten 
 
Of het nu gaat om mastgoten, standaardgoten of een bakgoot in beugels, een zinken dakgoot op maat verwerkt in een houten betimmering, het is geen probleem. Van Mook en Bakker kan u adviseren over zink. Wij houden bijvoorbeeld rekening met het uitzetten en krimpen van uw zink en de daarbij passende expansie-onderdelen, Hoeken, kralen, waterkeringen, steekpijpjes, eindschotjes, etc. 
 
Toepassingen 
 
Zinken- koperen dakbedekkingen,dakgoten, kilgoten, regenpijpen, vergaarbaken, dakkapellen,ect. Er kan heel veel met zink. De toepassing van zink bij de bouw heeft vele voordelen, zoals zijn uitstekende verwerkingsmogelijkheden, duurzaamheid en uitstraling. Bovendien staat het garant voor kwaliteit met een zeer lange levensduur en biedt zink een effectieve bescherming tegen weer en wind.