Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
Zon Installatiebedrijf in
Holten
[Terug naar plaats Holten]
Ontvang gratis offertes en bespaar tot 40% op diverse installatiebedrijven in
Holten en omgeving!

Maak hier uw keuze:
Zon Installatiebedrijf
Dorpsstraat 55
7451BS Holten

tel: 0548-361901

Extra informatie

Welkom bij Zon Installatiebedrijf   
Wij zijn een allround installatiebedrijf en houden ons bezig met allerhande werkzaamheden in en om uw huis. Van het vervangen van een kraan tot het compleet renoveren van uw badkamer. Van het repareren en onderhouden van uw cv-ketel tot het plaatsen en vervangen van uw cv-ketel. 
 
Complete installatie in uw (nieuwbouw)woning 
 
U kunt bij ons terecht voor alleen de onderdelen en het zelf monteren of u laat het door een van onze vakmensen installeren. Wij staan u bij met raad. Wilt u advies over uw installatie, maak dan een vrijblijvende afspraak wij informeren en adviseren u graag over de diverse mogelijkheden. 
 
Wie zijn wij 
 
Zon Installatiebedrijf is een bedrijf met zeer vakbekwame medewerkers, die alle kennis in huis hebben om de vele facetten van het installatievak te vertalen naar een comfortabel en kwalitatief hoogstaand eindresultaat. 
 
Wij zijn gespecialiseerd in de centrale verwarming, sanitair en dakdekkersbranche. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel daarom ontwerpen wij een installatie die voldoet aan uw eisen. Een goede afstemming tussen U en ons is daarvoor van groot belang. 
 
Om onze service te waarborgen is er voor onze "vaste" klanten buiten de normale werktijden een monteur beschikbaar voor storingen etc. 
 
Diensten - Verwarming 
 
Comfort, dat is waar het om draait in een woonhuis. Bij ons kunt u terecht voor een professioneel advies over o.a. vloerverwarming, radiatoren of andere warmtebronnen. Wij kunnen samen met een op maat advies geven omtrent uw wensen en budget. Maak een afspraak met ons en wij komen bij u langs, of u komt naar onze showroom om inspiratie op te doen. 
 
Vervangen cv-ketel 
 
Een cv-ketel gaat gemiddeld 15 jaar mee. Wij vervangen uw bestaande cv-ketel binnen een dag. Tevens zorgen wij ervoor dat de cv-ketel goed wordt ingeregeld, naar de wensen van U en naar de woonsituatie. Maak een vrijblijvende afspraak met ons en wij zullen u voorzien van een goed advies en een passende offerte. 
 
Onze service staat bij ons hoog in het vaandel. Zijn er binnen 2 jaar na plaatsing problemen met de ketel, dan komen wij deze volgens de garantievoorwaarden oplossen. Tevens hebben wij aantrekkelijke onderhoudscontracten zodat u veilig en bedrijfszeker het jaar door kunt.