Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
Driegen Installatiebedrijven in
IJsselmuiden
[Terug naar plaats IJsselmuiden]
Ontvang gratis offertes en bespaar tot 40% op diverse installatiebedrijven in
IJsselmuiden en omgeving!

Maak hier uw keuze:
Driegen Installatiebedrijven
Zandbergstraat 3
8271VG IJsselmuiden

tel: 06-10405055

Extra informatie

Driegen Installatiebedrijven biedt kwaliteit voor lage prijs.   
Voor de betere installatiewerkzaamheden is het raadzaam om een beroep te doen op Installatiebedrijf Driegen in IJsselmuiden. Eigenaar Alex Driegen heeft alles in eigen beheer en biedt kwaliteit voor een lage prijs. 
 
Sinds juni 2008 is Installatiebedrijf Driegen uw specialist in IJsselmuiden. Wij bieden u een totaal pakket in loodgieters- en CV-werkzaamheden. Ook houden wij ons bezig met elektra- en zinkwerk. 
 
Regelmatig wordt er door grote bedrijven belangrijk werk uitbesteed aan Installatiebedrijf Driegen. Wij installeren regelmatig voor de grootste keuken- en badkamerspecialist. 
 
Ook voor particulieren kunnen wij u veel werk uit handen nemen. "Als u zelf sanitair koopt, zorgt Installatiebedrijf Driegen voor de complete montage van de badkamer. 
 
Driegen Installatiebedrijven hanteert gunstige prijzen en heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Extra voordeel voor u als klant is dat u te maken heeft met een aanspreekpunt. Bij ons kunt u terecht voor alle erkende merken HR ketels zoals Nefit, Remeha, AGPO en Vaillant. 
 
Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid voor het afsluiten van een onderhoudsabonnement. Dit kan al vanaf 70 euro per jaar alleen in Kampen en IJsselmuiden. 
 
Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. 
 
Werkzaamheden die wij uitvoeren zijn: 
 
- Gas Installatie 
- Water Installatie 
- Duurzame energie toepassingen 
- CV Installatie 
- Zinkwerk 
- Dakbedekking 
- Electra 
- Tegelwerk 
- Plafond betimmering 
- Stucwerk 
- Muren zetten 
- Badkamer-/Toilet renovatie 
- Betimmering tbv. inbouw Toilet 
- Kachels plaatsen 
 
Verder kunnen wij uw cv ketel installeren, leveren wij 24 uurs-service aan gastoestellen en bieden wij ook onderhoudscontracten aan. Voor de betere installatiewerkzaamheden is het raadzaam om een beroep te doen op Installatiebedrijf Driegen in IJsselmuiden.  
 
Eigenaar Alex Driegen heeft alles in eigen beheer en biedt kwaliteit voor een lage prijs!