Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
Terberg Installatiebedrijven in
IJsselstein
[Terug naar plaats IJsselstein]
Ontvang gratis offertes en bespaar tot 40% op diverse installatiebedrijven in
IJsselstein en omgeving!

Maak hier uw keuze:
Terberg Installatiebedrijven
Swammerdamweg 7
3401MP IJsselstein

tel: 030-6860711

Extra informatie

Over Terberg Installatiebedrijven   
Het familiebedrijf Terberg werd opgericht in 1947. Continuïteit op de lange termijn, integriteit, betrouwbaarheid en service zijn waarden die sinds de oprichting nog steeds hoog in het vaandel staan. Van hieruit is de basis gelegd naar Terberg Installatiebedrijven. Terberg Totaal Installaties is een integraal denkende technologische partner die werkt vanuit vijf disciplines: elektrotechniek, werktuigkunde, data/ICT, communicatie (zowel vast als mobiel) en beveiliging. 
 
De mensen achter de techniek 
 
De wereld verandert, vooral die van de technologie. De ontwikkelingen in de installatie- en communicatietechniek gaan snel. Innovaties zijn aan de orde van de dag, waarbij de druk op de efficiency groeit. Installaties vragen expertise uit verschillende vakgebieden. Terberg Totaal Installaties beschikt ruimschoots over deze kennis. 
 
De afdelingen binnen onze organisatie worden centraal ondersteund, waardoor de synergie wordt versterkt. Die horizontale werking tussen de verschillende afdelingen, maakt dat u verschillende specialismen kunt combineren voor een integrale aanpak van een project. Wilt u echter gebruik maken van de diensten van één afdeling, dan gaat er een verticale werking uit van de zelfstandig opererende afdeling. Door deze flexibele organisatie kunnen wij vlot en accuraat inspelen op uw wensen die zich tijdens een project voordoen, met een besparing in tijd en geld als resultaat. 
 
Vernieuwend in techniek 
 
Nieuwe ontwikkelingen bieden u nieuwe mogelijkheden. Wij maken u bekend met deze innovaties. Terberg Installatiebedrijven vertaalt noviteiten in efficiëntere processen, meer woon- en werkplezier en meer rendement. Kortom, oplossingen die uw eigen verwachtingen zouden kunnen overtreffen. 
 
De kwaliteit van installatie- en communicatie wordt vooral bepaald door de kennis van de toepassingen. Terberg Installatiebedrijven heeft 200 professionals in huis die deze kennis bezitten. Zij zijn één voor één specialist op hun eigen gebied. Als totaalaanbieder hebben we alle deskundigheid in huis om uw wensen te vertalen naar adequate oplossingen. 
 
Denken in mensen, niet in techniek 
 
U wilt geen systeem, u wilt een oplossing voor een probleem. Bij Terberg Totaal Installaties zijn we in staat om de vraag van de opdrachtgever los te zien van de techniek. Hierbij stellen we altijd de gebruiker centraal. Zo kunnen we direct de achtergrond van de vraag analyseren en hier de juiste oplossingen aan koppelen. Samen vertalen we uw wensen naar adequate oplossingen en stellen we een compleet plan van aanpak op. 
 
Techniek is belangrijk voor ons, maar we realiseren ons altijd dat techniek geen doel is maar een middel. Een middel om comfortabeler te wonen of werken, efficiënter te produceren, plezieriger te werken, te winkelen of te recreëren. Wij werken dus niet met standaardoplossingen, maar stellen de mens voorop en leveren u de oplossing op maat! 
 
Thuis op elk terrein 
 
Terberg Installatiebedrijven heeft een breed werkterrein, van kleine tot grote projecten. U komt onze naam tegen in kantoren en winkels, in zorgcentra en scholen en in industriële gebouwen en woningen. Deze brede kijk heeft veel voordelen voor u, zoals een praktische aanpak, een hoog probleemoplossend vermogen en korte implementatietrajecten. 
 
Terberg Installatiebedrijven, een plezierige samenwerkingspartner 
 
We hebben in de afgelopen 60 jaar al veel klanten tevreden kunnen stellen met onze oplossingen. Door onze ruime ervaring en samenwerking met veel verschillende partners en leveranciers, kunnen we onze klanten steeds weer de totaaloplossingen bieden die ze van ons verwachten. Ook bij u komen we graag over de vloer. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 
 
 
Kernwaarden 
 
Binnen Terberg Installatiebedrijven zijn kernwaarden zeer belangrijke elementen.  
Terberg Installatiebedrijven staat voor: 
 
De kracht van Terberg is dat we als kennisbedrijf niet denken vanuit de techniek, maar vanuit de mens. Als totaalaanbieder hebben we alle deskundigheid in huis om uw wensen te vertalen naar adequate oplossingen. We zijn allround, ervaren en betrokken. 
 
Kennis 
 
De kwaliteit van installatie- en communicatie wordt vooral bepaald door de kennis van de toepassingen. Terberg heeft 200 experts in huis die deze kennis bezitten. Terberg vertaalt kennis en kunde in efficiëntere processen, meer woon- en werkplezier en meer rendement. 
 
Betrokken partner 
 
Terberg Installatiebedrijven is in staat om de oplossingen samen met de opdrachtgever te ontwikkelen. Hierbij stellen we altijd de gebruiker centraal. Samen vertalen we de wensen naar adequate oplossingen. We nemen de opdrachtgevers daarmee alle zorgen én het werk uit handen. 
 
Totaal aanbieder 
 
Als totaalaanbieder is Terberg Installatiebedrijven thuis in alle technische disciplines. We zijn groot genoeg voor elk uitdagend project, maar zijn (lokale) opdrachtgevers van kleinere projecten graag ook snel en goed van dienst. 
 
Betrouwbaar en transparant 
 
Terberg Installatiebedrijven is duidelijk en eerlijk in haar handelen. Continuïteit op de lange termijn, integriteit, betrouwbaarheid en service zijn waarden die sinds de oprichting nog steeds hoog in het vaandel staan. Wij staan bij onze stakeholders bekend als transparant, toegankelijk en kordaat. 
 
Vernieuwend 
 
Wij zijn vooruitstrevend, ambitieus, eigentijds en pro-actief. Via nieuwe ontwikkelingen bieden wij nieuwe mogelijkheden. Wij maken opdrachtgevers bekend met deze innovaties.

Disciplines 
  • Elektrotechniek 
  • Werktuigkunde 
  • Data 
  • Beveiliging 
  • Brandbeveiliging 
  • Service en Onderhoud 
  • Inspecties