Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
Vandermeer Installaties in
Kamerik
[Terug naar plaats Kamerik]
Ontvang gratis offertes en bespaar tot 40% op diverse installatiebedrijven in
Kamerik en omgeving!

Maak hier uw keuze:
Vandermeer Installaties
Nijverheidsweg 4a
3471 GZ Kamerik

tel: 0348 - 402681

Extra informatie

Vandermeer installaties is een elektrotechnisch installatiebedrijf met acht fulltime-medewerkers en twee parttime-medewerkers. Wij bestaan 14 jaar en hebben binnen en buiten de regio onze vaste opdrachtgevers. Op dit moment maken wij een sterke groei van ons bedrijf mee.   
Wij ontwerpen en installeren installatiewerk, besturingstechniek, telecom, beveiliging, verlichting, krachtinstallaties, lichtinstallaties en datanetwerken in woningen, winkels, kantoren, kleine industrie. Ook kunt u voor een licht- en verlichtingsadvies bij ons terecht. In overleg met onze opdrachtgevers komen wij tot een totaaladvies voor wat betreft de electrische installatie, het datanetwerk, de telefooninstallatie en/of de brand- en elektronische beveiliginginstallatie. Elektrawerk Vandermeer is een totaalinstallateur op het gebied van elektrotechniek en alle aanverwante zaken.  
 
Om volledig naar de smaak en eisen van onze opdrachtgevers een installatie af te leveren, hebben wij diverse soorten (luxe) schakelmateriaal, (inbouw)spots, lijn- en overige verlichting in ons pakket. Ook voor een volledig geautomatiseerde elektrische installatie (domotica) kunt u bij ons terecht.  
 
Onze medewerkers worden volledig up to date gehouden door middel van diverse cursussen en nascholingen. Elektrawerk Vandermeer is een Kenteq-erkend leerbedrijf waardoor wij leerlingen zowel theoretisch als praktisch tot een volwaardig monteur of technicus binnen de electrotechniek opleiden. Binnen ons bedrijf zijn wij altijd bezig met allerhande innovatieve zaken die er binnen de electrotechniek spelen. Mede hierdoor worden onze medewerkers uitgedaagd en geprikkeld om nieuwe dingen te leren. Onze medewerkers zijn dus breed inzetbaar waardoor ze ook veel praktische ervaring op doen.  
 
Installatietechniek 
 
Elektrische installatie voor uw woning 
 
Indien u een nieuwe woning gaat bouwen, kunnen wij voor u de elektrische installatie aanleggen. Wij zorgen ervoor dat het er keurig uitziet, ook zorgen wij ervoor dat alles veilig is en blijft. U krijgt altijd een groepenverklaring bijgeleverd om in de meterkast te hangen. Om alles naar uw wens te maken kunt u een formulier uitprinten en invullen, deze kan u vervolgens meenemen naar de eerste afspraak. Zo weten wij wat wij voor u kunnen betekenen. Klik hier om het formulier te downloaden. Ook kunt u onze tips gebruiken waar u allemaal op zou moeten letten. 
 
U kunt ook kiezen voor een meer uitgebreide installatie met bijvoorbeeld extra wandcontactdozen in de diverse verblijfsruimten of in iedere verblijfsruimte een CAI- of data-aansluiting. Ook verzorgen wij voor u ADSL-bekabeling en aansluiting, telefoon-, CAI-, intercom- en beveiligingsinstallaties. Maar u kunt de installatie natuurlijk ook laten voorbereiden op extra aansluitingen om de kosten een beetje te verdelen. 
 
Tevens kunt u bij ons terecht voor een volledig geautomatiseerde elektrische installatie (domotica), waarbij u kunt kiezen van eenvoudig tot zeer uitgebreid. 
 
Voor meer informatie over onder andere levensloopbestendig wonen kunt u op deze link klikken.  
 
Maar u kunt natuurlijk ook bij ons terecht voor een uitbreiding van uw installatie. Bijvoorbeeld bij een verbouwing of het plaatsen van een keuken of als u een extra groep nodig heeft voor een droger of vaatwasmachine.  
 
Indien u een verouderde installatie heeft, kunt u ook contact met ons opnemen zodat wij u kunnen adviseren voor wat betreft de veiligheid van uw elektrische installatie. 
 
Bedrijfsinstallaties 
 
Ook kunt u voor uw bedrijfsinstallatie bij ons terecht. Voor bijvoorbeeld uw winkel, kantoor of bedrijfshal kunnen wij een complete elektrische installatie aanleggen inclusief verlichting, databekabeling, netwerkaansluitingen, telecomoplossingen, intercom en beveiligingsinstallatie. Neemt u gerust contact met ons op voor een gesprek voor meer informatie, advies of een vrijblijvende offerte. 
 
Aannemers 
 
Natuurlijk werken wij veel samen met onze vaste opdrachtgevers, meestal zijn dat aannemers. In samenspraak met de opdrachtgever en de aannemer leggen wij de elektrische installatie aan in woningen, winkels, kantoren etc. Hierbij hebben wij direct contact met de aannemer en ook met de opdrachtgever zodat wij geheel naar wens van de eindgebruiker de elektrische installatie kunnen afleveren.