Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
Installatiebedrijf Raps Service in
Kerkrade
[Terug naar plaats Kerkrade]
Installatiebedrijf Raps Service
Eurode-Park 1-75
6461 KB Kerkrade

tel: 045 - 5354999

Extra informatie

Installatiebedrijf Raps Service, Kerkrade   
Installatiebedrijf Raps Service is uw specialist op het gebied van Service & Onderhoud aan uw centrale verwarming. Daarnaast bent u bij ons ook aan het juiste adres voor vervanging van uw oude cv-ketel, reinigen van ventilatiekanalen, dakventilatie, zonnepanelen, sanitair en lekdetectie. Al onze diensten worden toegelicht onder 'onze diensten'. Onze ervaren en erkende installateurs zorgen altijd voor een perfecte installatie. Heeft u onverhoopt een storing? Dan zijn wij snel ter plaatse, uw storing wordt meestal binnen 24 uur opgelost. Met ruim 90.000 artikelen in onze webshop, heeft u ook de mogelijkheid eenvoudig online onder andere uw ligbad, cv-ketel, zonnepanelen of installatiemateriaal te kopen. Wij leveren door heel Nederland, maar de installatie verzorgen wij met name in Kerkrade, Sittard, Heerlen, Landgraaf, Nuth, Voerendaal, Simpelveld, Onderbanken, Maastricht en omstreken. 
 
Installatiebedrijf Raps Service, uw specialist in: 
 
- service & onderhoud 
- wtw-units 
- installatie van cv-ketels, boilers en geisers 
- leidingwerk 
- lekdetectie voor het verhelpen van lekkages en verstoppingen 
- sanitair 
- zonnepanelen 
- dakventilatoren 
- sfeerhaarden 
 
Wij zijn door onze expertise en jarenlange ervaring in de installatiebranche een betrouwbare sparringspartner voor al uw vragen over Service & Onderhoud, verwarming, duurzaamheid en sanitair. 
 
Wilt u een offerte aanvragen voor bijvoorbeeld de installatie van uw cv-ketel, radiator, zonnepanelen, gashaarden, houtkachels of sanitair? Neem dan gerust contact met ons op via de onderstaande gegevens. Wij verzorgen tevens het onderhoud van uw centrale verwarming. Daarnaast hebben wij ook een 24/7 storingsdienst voor problemen met uw cv-ketel of bij lekkages. 
 
Onderhoud van uw cv-ketel in Kerkrade, Heerlen, Maastricht en omstreken 
 
Een goed onderhouden cv-ketel gaat langer mee, is energiezuiniger en veroorzaakt minder storingen. Voorkom een koude douche en laat uw verwarmingsinstallatie jaarlijks onderhouden. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen om uw geiser of boiler te controleren. De installateurs van Installatiebedrijf Raps Service verrichten het jaarlijkse onderhoud met name in de regio Maastricht, Kerkrade, Heerlen en Sittard. 
 
Wij voeren jaarlijks onderhoud uit. De meeste bedrijven verrichten eens in de 18 of 24 maanden onderhoud uit. De niet zichtbare lekkages worden hierdoor extreem laat ontdekt, met als gevolg onnodige materiaal- en reparatiekosten. 
 
Voordelen preventief onderhoud 
 
- Hoger rendement 
 
- Storingen en hoge reparatiekosten worden voorkomen 
 
- Langere levensduur van de installatie 
 
- Vaak verplicht bij brandverzekering 
 
Werkzaamheden onderhoudsbeurt 
 
- Controleren van de cv-ketel op veiligheid en functioneren 
 
- Defecte onderdelen vervangen 
 
- Het afstellen van de installatie 
 
- Het reinigen van de installatie 
 
V.v.E. 
 
Leden van de V.v.E. profiteren van een collectieve korting op een cv-ketel abonnement. Laat uw voorzitter contact opnemen voor de voorwaarden. 
 
Onderhoudsabonnementen 
 
Bij Installatiebedrijf Raps Service heeft u de keuze uit 3 verschillende onderhoudsabonnementen, namelijk: 
 
- Basis abonnement 
 
- Extra abonnement 
 
- Plus abonnement 
 
Uitbreiding abonnement 
 
Het is mogelijk uw abonnement uit te breiden met het onderhoud van uw gashaard, mechanische ventilatie, WTW-unit, keukengeiser, badgeiser en moederhaard.