Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
Poppe Installatiebedrijven in
Kloosterzande
[Terug naar plaats Kloosterzande]
Ontvang gratis offertes en bespaar tot 40% op diverse installatiebedrijven in
Kloosterzande en omgeving!

Maak hier uw keuze:
Poppe Installatiebedrijven
Hulsterweg 75C
4587 LG Kloosterzande

tel: 0114.681243

Extra informatie

Al 25 jaar lang ...   
Poppe Installatiebedrijven bestaat 25 jaar. Een mooie mijlpaal waar we trots op zijn! In 1994 werd Poppe Installatiebedrijven opgericht door Ronny Poppe. Toen nog een klein loodgietersbedrijf. Sindsdien heeft het bedrijf een enorme ontwikkeling doorgemaakt.  
 
Kernwaarden 
 
Poppe Installatiebedrijven is betrouwbaar, betrokken, veelzijdig, enthousiast én duurzaam. Met deze vijf kernwaarden onderscheidt Poppe Installatiebedrijven zichzelf. De focus wordt dan ook steeds gelegd op deze waarden, dit om ze te behouden of juist te versterken. Hiermee kan Poppe Installatiebedrijven de klant nog beter van dienst te zijn. Benieuwd naar hoe deze kernwaarden in de praktijk worden gebracht? Dat lees je hieronder. 
 
Betrouwbaar 
 
Poppe Installatiebedrijven is een solide, serieuze partner met vakbekwame mensen. Open en eerlijk. Naar jou als klant en naar leveranciers. Maar ook binnen het team. Betrouwbaar, zodat je altijd op ons kunt rekenen! 
 
Betrokken 
 
Poppe Installatiebedrijven staat dichtbij de klant. Dat vinden we belangrijk. Korte lijntjes en persoonlijk contact. Ook steunen wij lokale initiatieven zoals sportverenigingen en evenementen. We zijn betrokken. Er heerst teamspirit binnen het bedrijf. Dat is voelbaar! 
 
Veelzijdig 
 
Onze medewerkers zijn van alle markten thuis. Veelzijdig! Zo kun je het Poppe-team gerust omschrijven. De medewerkers vullen elkaar goed aan. En 'kan niet' bestaat niet. Als we iets niet weten, dan zoeken we naar een creatieve oplossing.  
 
Enthousiast 
 
Elke dag weer willen we klanten, leveranciers én elkaar inspireren om samen het beste eruit te halen. Een positieve instelling en een glimlach op ons gezicht. Interesse tonen in de klant of elkaar. Enthousiasme op de werkvloer is zeer belangrijk! 
 
Duurzaam 
 
Poppe Installatiebedrijven hecht waarde aan duurzame relaties. Met klanten, medewerkers, leveranciers en ketenpartners. Ook bij het personeel gaat Poppe Installatiebedrijven voor een duurzame relatie. Dit betekent vertrouwde gezichten bij onze klanten en een hecht team. 
 
Missie 
 
Met een breed dienstenpakket is Poppe Installatiebedrijven een betrouwbare partner voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers in Zeeland. Alweer sinds 1994 is Poppe Installatiebedrijven actief binnen de installatiebranche. Door vakkundigheid, persoonlijkheid, flexibiliteit en snelheid streeft Poppe Installatiebedrijven naar maximale kwaliteit en tevredenheid.