Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
Hiemstra Installatiebedrijven in
Koudum
[Terug naar plaats Koudum]
Ontvang gratis offertes en bespaar tot 40% op diverse installatiebedrijven in
Koudum en omgeving!

Maak hier uw keuze:
Hiemstra Installatiebedrijven
Hoofdstraat 18
8723BH Koudum

tel: 0514-521232

Extra informatie

Welkom bij Hiemstra Installatiebedrijven!   
Hiemstra Installatiebedrijven is een regionaal opererend bedrijf, gevestigd te Koudum in de Zuidwesthoek van Friesland. Het accent van Hiemstra BV ligt op elektro, gas /cv, water / sanitair en dak- en zinkwerk. In onze ruim geassortimeerde winkel bieden wij u een grote verscheidenheid van artikelen op het gebied van elektro. Wij zijn een met de klant meedenkend bedrijf en geven naast een juist advies een snelle en vakkundige service.  
 
Wij zijn door de jaren heen het betrouwbare adres voor al uw wensen op het gebied van installatie werk en huishoudelijke electronische apparatuur. Naast het leveren van nieuwe producten zijn wij ook sterk in ondersteunende diensten. Dankzij onze ervaring worden onderhoudsproblemen door ons in een ommezien opgelost!  
 
Via onze site willen wij u graag kennis laten maken met ons bedrijf en u vertellen wie en wat wij zijn. Bent u na het doorlezen van deze site overtuigd van wie wij zijn, neem vrijblijvend contact met ons op en u zult ondervinden dat u de perfecte partner gevonden hebt op het gebied van installatie werkzaamheden.