Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
Tak Installatiebedrijven in
Lelystad
[Terug naar plaats Lelystad]
Tak Installatiebedrijven
Wittezeestraat 169
8226 BV Lelystad

tel: 06-53189982

Extra informatie

Totaal Installateur   
Eén adres voor al uw werkzaamheden en dat is wel zo handig. Wij bieden een totaalpakket voor zowel renovatie, nieuwbouw als utiliteit. Vooraf kan door ons een plan worden gemaakt, voorzien van een goed advies. Onze gespecialiseerde monteurs kunnen naar uw wensen het werk uitvoeren. Uiteraard met kwaliteitsproducten en leuke prijsaanbiedingen. 
 
Duurzame energie 
 
De laatste jaren hebben we niet stilgezeten. We hebben voor u de mogelijkheden onderzocht om veel energie te besparen en een steentje bij te dragen aan een goed milieu. Laat u informeren over de warmtepomp. Verwarming of koeling die uit de aarde worden onttrokken. Mogelijkheden zoals zonne-energie en warmte terugwinning zijn bij ons ook zeker niet onbekend. 
 
Vakmanschap 
 
Kwaliteit is nummer één. Een badkamer of een cv-ketel schaft u niet ieder jaar aan. Daarom moet het installatiewerk perfect zijn. Wij als erkend waarborg installateur staan garant voor kwaliteit. Wij zijn in het bezit van de vakbekwaamheids diploma ‘s voor gas, water, cv en elektrawerk. Tevens zijn wij lid van Uneto VNI. Monteurs worden jaarlijks bijgeschoold in nieuwe technieken. Als erkend leerbedrijf leiden wij leerlingen op in kwaliteit en kennis van zaken.