Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
Hoes Installatiebedrijf in
Lisse
[Terug naar plaats Lisse]
Hoes Installatiebedrijf
Meer en Duin 80/C
2163HC Lisse

tel: 0252-410223

Extra informatie

Sanitair op maat   
Het deskundige verkoopteam van Hoes Sanitaircentrum Lisse helpt u graag bij de aanschaf van uw sanitair. Uw persoonlijke wensen staan daarbij centraal. Wij maken een ontwerp in de stijl, kleur en prijsklasse die bij u past. Een drie dimensionale tekening is hierbij geen probleem. Iedere badkamer is voor ons een creatieve uitdaging! 
 
Breed assortiment 
 
Hoes Sanitaircentrum Lisse voert een breed assortiment voor de complete badkamer, met merken zoals Ideal Standard, Laufen, Villeroy en Boch, Noken, Gama Decor, Comforma, Cleopatra, H.Grohe, Grohe, Dornbracht, Keuco, Hansa, Flaminia, Emco. 
 
Uitgebreide showroom 
 
Wij beschikken over een 350 vierkante meter grote showroom, met een ruime keus in sanitair en tegels: Hoes Sanitaircentrum Lisse. Hier kunt u terecht voor kwaliteitsbadkamers, in verschillende stijlen en prijsklassen, ingericht volgens de laatste trends; modern en klassiek met vijfentwintig opstellingen. Er zit altijd iets voor u bij.  
 
Loodgieters sinds 1910 
 
Hoes Installatie is gevestigd in Lisse en verzorgt al sinds 1910 loodgieters werken op het gebied van: dakwerkzaamheden, lood-koper en zinkwerk, water-en gasleiding, riool, verwarming en - in samenwerking met aannemers- nieuwbouwprojecten. Ook voor renovatie zijn wij een uitstekende partner. 
 
Een betrouwbare partner 
 
Hoes Installatiebedrijf is flexibel, beschikt over korte lijnen en heeft deskundige medewerkers in dienst. We leveren onder meer badkamers door heel Nederland. Die badkamers installeren we met eigen, vakbekwame monteurs. Alleen afname van sanitair en tegels is natuurlijk ook mogelijk. 
 
Alles voor uw badkamer 
 
Hoes Sanitaircentrum in Lisse is een badkamerspeciaalzaak en tevens installatiebedrijf. In de showroom zijn verschillende complete badkamers opgesteld, waar u ideeën op kunt doen of deskundig kunt worden bijgestaan in het ontwerpen en inrichten van de badkamer van uw keuze. Ook verkopen wij artikelen voor de aankleding van uw badkamer. 
 
Onze voordelen zijn: 
 
 • Uitgebreide productinformatie via Internet 
 • Showroom in hartje centrum van Lisse 
 • Parkeergelegenheid in de nabije omgeving 
 • Goede prijs / kwaliteit verhouding 
 • Gegarandeerde topkwaliteit 
 • Twee jaar garantie aan huis 
 • Tien jaar garantie op reserve-onderdelen 
 • Goed geschoold en ervaren personeel 
 • Groot assortiment artikelen 
 • Toepassing van de modernste technieken 
 • Twee jaar garantie op zowel materialen als op de installaties 
 • Alle werkzaamheden worden in eigen beheer uitgevoerd 
 
U kunt bij ons terecht voor de complete verzorging van uw badkamer inclusief het ontwerp, van het slopen van de oude badkamer tot en met het compleet opleveren van de nieuwe badkamer. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor de materialen van de badkamer als u deze zelf gaat plaatsen, inclusief tekeningen en advies. 
 
Kom eens bij ons langs voor een vrijblijvend gesprek. Wij zullen u al onze voordelen uiteenzetten en een gedegen advies geven voor het ontwerpen en plaatsen van u nieuwe badkamer. Hoes Installatiebedrijf is een professional op het gebied van badkamers sinds 1910.