Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
Van Heugten Installatiebedrijf BV in
Mierlo
[Terug naar plaats Mierlo]
Ontvang gratis offertes en bespaar tot 40% op diverse installatiebedrijven in
Mierlo en omgeving!

Maak hier uw keuze:
Van Heugten Installatiebedrijf BV
Ambachtweg 16
5731AG Mierlo

tel: 0492-664345

Extra informatie

Van Heugten Installatiebedrijf BV   
Welkom bij Van Heugten Installatiebedrijf BV is een installatiebedrijf dat al 30 jaar actief is in Mierlo en omstreken. Wij installeren en onderhouden complete installaties, loodgieterswerk. sanitair, centrale verwarming, airconditioning, dakbedekking, goten en regenwaterafvoeren.  
 
Daarnaast beschikken wij over een eigen showroom waar diverse merken van zowel sanitair als verwarming te bezichtigen zijn. 
 
Wij verzorgen de complete renovatie en/of verbouwing van Uw badkamer en toilet.  
 
ZONNEPANELEN 
 
Nefit_zonnepanelenEen zonnepaneel ook wel pv-paneel genoemd zet zonne-energie om in elektriciteit. U kunt hiermee dus besparen op Uw energierekening. 
 
Zonnepanelen hebben echter nog veel meer voordelen: ze zijn waardeverhogend voor Uw woning, een rendabele investering en bovendien goed voor het milieu. 
 
Wij zijn officieel dealer van NEFIT zonnepanelen 
 
LEIDINGWERK 
 
Als vakbekwame loodgieters draaien wij onze hand niet om voor leidingwerk in alle soorten en maten, van de aanleg en het onderhoud van riolering tot leidingwerk voor zowel koud en warmwater als gas.  
 
SANITAIR 
 
Particulieren en bedrijven kunnen bij van Heugten Service en Onderhoud in Mierlo terecht voor aanleg, onderhoud en renovatie van sanitair. 
 
We helpen van A tot en met Z, van het sloopwerk en de installatie van het nieuwe sanitair tot en met het tegelwerk. 
 
Wij zijn dealer van de volgende merken: Sphinx/keramag, ideal standard, villeroy & Boch, Duravit, Laufen, Bette, Alape, Novellini, Huppe, Duscholux, Venlo, HansGrohe, Kludi, Grohe, Dornbracht.  
 
CV INSTALLATIE 
 
Cv_installatieEen cv installatie met altijd passen bij de ruimte die hij moet verwarmen of dat nu een groot bedrijfspand is of een knusse eengezinswoning, van Heugten adviseert U graag over de mogelijkheden en alternatieven of U nu kiest voor een cv-ketel met radiatoren of bijvoorbeeld vloerverwarming. 
 
Wij zijn officieel dealer van de volgende merken. 
Nefit, Remeha, Intergas, Atag, Vaillant.  
 
WARMTEPOMPINSTALLATIE 
 
De warmte wordt uit de bodem gehaald met een warmtepomp daardoor geniet U van een zuinige en zeer milieu vriendelijke verwarming maar eveneens warmwaterproductie en passieve koeling, dit in combinatie met pv-panelen maakt Uw woning of gebouw energie neutraal.  
 
DAK EN ZINKWERK 
 
In ons Nederlandse klimaat is een lekvrij dak boven Uw hoofd een prettige gedachte, wij verzorgen alle soorten dakbedekking van bitumen tot zink en koper.  
 
AIRCONDITIONING 
 
Aangezien woningen en gebouwen tegenwoordig steeds beter geïsoleerd worden wordt de airco in de toekomst onmisbaar. Met een airco kunnen temperatuur en luchtvochtigheid binnenshuis op een aangenaam niveau worden gehouden terwijl het buiten onaangenaam warm of koud is.