Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
Engeltherm Montfoort Installatiebedrijf in
Montfoort
[Terug naar plaats Montfoort]
Ontvang gratis offertes en bespaar tot 40% op diverse installatiebedrijven in
Montfoort en omgeving!

Maak hier uw keuze:
Engeltherm Montfoort Installatiebedrijf
Vlasakker 10
3417 XT Montfoort

tel: 0348 470844

Extra informatie

Engeltherm Montfoort Installatiebedrijf is gevestigd op het industrieterrein IJsselveld. Deze vestiging beschikt over een eigen showroom. Wilt u onze showroom bezoeken, maak dan gerust een afspraak, dan zorgen wij dat één van de adviseurs beschikbaar is. Natuurlijk is het ook mogelijk om bij u op locatie langskomen. Onze adviseur kan dan de situatie ter plekke beoordelen. Geheel vrijblijvend natuurlijk...   
Vanuit onze vestiging in Montfoort zijn wij aktief in heel West/Midden Nederland, van Den Helder tot Den Haag, van Utrecht tot Amersfoort, van Dordrecht tot Tiel, van Almere tot Amsterdam... Kortom, we zijn altijd in de buurt! 
 
Over Engeltherm 
 
Engeltherm voor een optimaal binnenklimaat. 
 
Het is bekend dat mensen beter functioneren en langer presteren in een optimaal leef- en werkklimaat. Wanneer de kwaliteit van de omgeving toeneemt, stijgt de productiviteit en het plezier in het werk. Een juiste luchtkwaliteit draagt fors bij aan deze kwaliteit. Het landelijk werkende Engeltherm, opgericht in 1998, met vestigingen in Montfoort (Utr.), Eindhoven en Lochem is gespecialiseerd in het op maat ontwerpen en vakkundig installeren van airconditioning, warmtepompsystemen, computerruimtekoeling en totaalinstallaties (met één systeem koelen, ontvochtigen, verwarmen en ventileren).  
Door de enthousiaste aanpak, het hoge serviceniveau en de kwaliteit systemen is het bedrijf uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende ondernemingen op het gebied van airconditioning en warmtepompen in Nederland.  
 
"Wij combineren innovatie met een goed ontwerp, vakkundige implementatie en adequate service en onderhoud." 
 
Eén aanspreekpunt, van advies tot oplevering gewoon goed geregeld. 
 
Engeltherm kiest voor korte lijnen en dat is voor u wel zo prettig. Onze technisch adviseur zal van advies tot onderhoud bij uw project betrokken zijn en altijd uw directe aanspreekpunt blijven. Na inventarisatie zal de technisch adviseur ervoor zorgen dat uw wensen omgezet worden in goed advies voor een perfect functionerend klimaatsysteem.